Μαθητής στη Μεταμόρφωση: «Μαμά με είχαν κάτω και με κλωτσούσαν στην κοιλιά»

Ξεσπά η μητέρα του παιδιού που έπεσε θύμα bullying

Νέα υπόθεση bullying έρχεται στο φως, αυτή τη φορά σε σχολείο της Μεταμόρφωσης, με θύμα μαθητή Β' Γυμνασίου. Συμμαθητές του τον ξυλοκοπούσαν για να του αρπάξουν το χαρτζιλίκι και τον βιντεοσκοπούσαν. 

Καβάλα: Νέα καταγγελία για bullying στο σχολείο του οχτάχρονου

«Είναι φοβερός ο εφιάλτης που ζει το παιδί μου. Το ζει αυτό επί δύο χρόνια το αγοράκι μου» είπε η μητέρα του 13χρονου μαθητή.

«Μαμά με είχαν κάτω και με κλωτσούσαν στην κοιλιά μου κι εγώ δεν μπορούσα να αναπνεύσω τους φώναζα να σταματήσουν. Επί καθημερινής βάσεως το χτυπούσαν, όπου κι αν τον έβρισκαν στο προαύλιο πήγαιναν να τον δείρουν για να γελάσουν για πλάκα και τραβούσαν και βίντεο και γελούσαν μάλιστα» εσυνέχισε η μητέρα.

Ο μικρός δεν είχε αποκαλύψει τίποτα στους γονείς του γιατί φοβόταν. Οι δυο ανήλικοι τον απειλούσαν πως αν μιλήσει θα δημοσιοποιήσουν τα βίντεο με τον ξυλοδαρμό του και θα ρεζιλευτεί.

«Υπήρχαν φορές που βλέπαμε μελανιές στο παιδί και τον ρωτούσα τι είναι αυτά παιδί μου; Και μου έλεγε μαμά από το ποδόσφαιρο» είπε η μητέρα. «Εμείς το μάθαμε από ένα άλλο παιδί, το οπΞεσοίο επίσης έτρωγε ξύλο από τα συγκεκριμένα παιδιά και μίλησε στους καθηγητές» συνέχισε.

Σπαράζει 9χρονος θύμα bullying: «Δώσε μου ένα μαχαίρι να πεθάνω τώρα»

Το σχολείο κάλεσε τους δυο θύτες, οι οποίοι παραδέχθηκαν τις πράξεις τους. Μάλιστα ο ένας από τους δυο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει άλλαξει τρεις φορές σχολικό περιβάλλον λόγω κακής συμπεριφόρας ενώ φέρεται στο παρελθόν να έχει βάλει φωτιά σε σχολική αίθουσα.

Η μητέρα του παιδιού έχει κάνει καταγγελία στο υπουργείο Παιδείας αλλά και στον Εισαγγελέα ανηλίκων.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top