Μητέρα Γιολάντας: «Θα ζητήσουμε την εκταφή του κοριτσιού μου»

Τι κατήγγειλε η οικογένεια της άτυχης 24χρονης

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της νεαρής Γιολάντας, που έπασχε από νευρική ανορεξία και πέθανε στο νοσοκομείο. Οι γονείς της θα ζητήσουν την εκταφή της, προκειμένου να εξεταστεί από ιατροδικαστή, καθώς κάνουν λόγο για ιατρικό λάθος. 

Θάνατος 24χρονης από νευρική ανορεξία: «Έτρωγε μία φορά την εβδομάδα»

«Έβαλαν το παιδί μου στην Εντατική για να μας καθησυχάσουν. Το παιδί μου ήταν ξεγραμμένο από την αρχή» είπε η μητέρα της άτυχης Γιολάντας. «Θέλω να μου εξηγήσουν τι συνέβη σε ένα παιδί που ήταν υγιές. Θέλω να μου εξηγήσουν ποια όργανα δε λειτουργούσαν» συνέχισε.

Οικογένεια Γιολάντας: «Ερευνούμε για ιατρικό λάθος»

Η οικογένεια της Γιολάντας που έχασε τη ζωή της στα 24 χρόνια της, κατήγγειλε ότι υπήρξε ιατρικό λάθος. «Κάποιο λάθος γιατρών πιστεύω έχει γίνει» είπε η αδερφή της. 

Όπως είπε η οικογένεια της άτυχης κοπέλας, θα ορίσουν πραγματογνώμονα προκειμένου να γίνει εκταφή της κόρης τους και να μάθουν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Συγκλονίζει ο θάνατος 24χρονης δασκάλας - Έπασχε από νευρική ανορεξία

Η οκογένειά της έχει αφήσει το δωμάτιό της ακριβώς όπως ήταν την ημέρα που μπήκε στο νοσοκομείο για να νικήσει τη νευρική ανορεξία. Τραγική ειρωνία είναι ότι λίγες ημέρες πριν γιόρταζε με τη δίδυμη αδερφή της τα γενέθλια της.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top