Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ καρέ η δολοφονία στο Λασίθι

Ο δράστης χρειάστηκε μόνο ελάχιστα δευτερόλεπτα

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο που δείχνει τη στιγμή της δολοφονίας του 73χρονου κτηνοτρόφου στο Λασίθι ήρθε στο φως της δημοσιότητας. 

Κρήτη: Πυροβόλησαν πατέρα και γιο στο Λασίθι - Νεκρός ο πατέρας

Στο βίντεο αυτό, που δημοσιεύει το cretalive.gr δείχνει τον 43χρονο να πυροβολεί από απόσταση αναπνοής πατέρα και γιο μπροστά στα έντρομα μάτια της κόρη και αδελφής των θυμάτων που βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής. 

Λίγα λεπτά αργότερα μετά το φονικό, φαίνεται να χτυπάει το κεφάλι της από απόγνωση και απελπισία, βλέποντας τα αγαπημένα της πρόσωπα να κείτονται αιμόφυρτα στο έδαφος. 

Έτσι έγινε το φονικό στο Λασίθι: Χαροπαλεύει ο γιος

Εκεί βρίσκεται και η σύζυγός του νεκρού και μητέρα του τραυματία, η οποία όταν βλέπει να πέφτει νεκρός ο άνδρας της τρέχει κοντά του, ενώ ο δράστης παραμένει στο σημείο του μακελειού. 

Ο δράστης χρειάστηκε μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να πατήσει τη σκανδάλη και να πυροβολήσει πατέρα και γιο, όπως φαίνεται και στο βίντεο. 

Φονικό Λασίθι: Παραδόθηκε ο 43χρονος δράστης - Κρυβόταν στα βουνά

Είχε προηγηθεί φασαρία με την αδελφή του τραυματία, ο οποίος όταν την άκουσε έτρεξε προς το μέρος της. 

Ακολούθησε ο πατέρας, ο οποίος βλέποντας να απειλούνται τα παιδιά του, έτρεξε προς το μέρος του και άοπλος στάθηκε μπροστά στον 43χρονο, ο οποίος δε δίστασε να τον πυροβολήσει, σχεδόν εξ επαφής. 

Η κόρη του προσπάθησε να απομακρυνθεί για να γλιτώσει, ενώ ο δράστης άνοιξε πυρ και εναντίον του γαμπρού του θύματος που βρισκόταν σε άλλο σημείο. Ο τελευταίος οπισθοχώρησε, ενώ ο δράστης έφυγε με το αυτοκίνητό του. 

Σήμερα η απολογία του 43χρονου

Ο 43χρονος δράστης απολογείται σήμερα στον εισαγγελέα για τη δολοφονία του 73χρονου συγχωριανού του. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή. 

Ο δράστης μετά το φονικό κρύφτηκε και εμφανίστηκε το πρωί της περασμένης Πέμπτης, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα. 
Ο ίδιος μέσω του δικηγόρου του δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του και ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια των θυμάτων. 

Μετά το συμβάν ισχυρίστηκε ότι θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του, αλλά ύστερα από πιέσεις συγγενών του που ήρθαν σε επαφή μαζί του, πείστηκε να παραδοθεί. 

Η οικογένεια των θυμάτων πάλι κάνει λόγο για προσχεδιασμένο έγκλημα, ενώ στο χωριό επικρατεί αναβρασμός και οι αρχές φοβούνται μήπως ξεσπάσει βεντέτα. 

Η οικογένεια του δράστη φέρεται να έχει φυγαδευτεί από την αστυνομία, υπό τον φόβο αντεκδίκησης.

Αιτία για τη δολοφονική επίθεση ήταν οι κτηματικές διαφορές του δράστη με την οικογένεια των θυμάτων. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top