Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται η μάνα που πέταξε το μωρό της

Ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί

Προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο ζήτησε και πήρε η 24χρονη μητέρα που πέταξε το μωρό της σε σκουπιδοτενεκέ στην Καλαμάτα. Σε βάρος της ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας εξ αμελείας.

Καλαμάτα: Εντοπίστηκε βρέφος σε κάδο σκουπιδιών-Του έλεγα: «Εγώ θα σε σώσω»

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος της, Κώστας Κρόμπας, τόνισε πως η νεαρή έχει μετανιώσει για την πράξη της και βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, καθώς κλαίει διαρκώς. 

Καλαμάτα: 24χρονη η μητέρα του βρέφους που το άφησε στα σκουπίδια

Η ίδια, όταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς ισχυρίστηκε πως η απόγνωση της οδήγησε στο να πετάξει το πέντε ημερών μωρό της μέσα σε υπόγειο κάδο σκουπιδιών, καθώς ήταν μόνη της και δεν είχε χρήματα να το μεγαλώσει. 

Καλαμάτα: «Ψυχολογικό ράκος» η 24χρονη που πέταξε το βρέφος της σε κάδο

Η 24χρονη, με καταγωγή από τη Γεωργία, φέρεται να ζούσε εκεί μαζί με την οικογένειά της και τον τελευταίο καιρό ζούσε μόνιμα στην Καλαμάτα, φιλοξενούμενη σε σπίτι ομοεθνών της. 

Στις 14 Δεκεμβρίου έφερε στον κόσμο το μωρό της και την Τρίτη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Καλαμάτας. Σύμφωνα με το tharrosnews.gr η γυναίκα πήγε αμέσως στα ΚΤΕΛ και έφυγε για Αθήνα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες προσπάθησε να το αφήσει κάπου, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. 

Τελικά επέστρεψε στην Καλαμάτα και στις 02:00 το πρωί πέταξε το μωρό στον κάδο των σκουπιδιών. 

Τα κλάματα του μωρού άκουσε μια γυναίκα που περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο. Άνοιξε το καπάκι του κάδου και είδε το μωρό μέσα σε μια χάρτινη σακούλα. 

Η γυναίκα ζήτησε από περαστικούς να ειδοποιήσουν την αστυνομία, ενώ δεν άφηνε κανέναν να πετάξει σκουπίδια, γιατί οι σακούλες θα πλάκωναν το μωρό και ενδεχομένως να το σκότωναν. 

Τελικά έφτασε στο σημείο αστυνομικός που έβγαλε το μωράκι από τον κάδο, με τρεμάμενα χέρια από το σοκ γι’ αυτό που είχε συμβεί. 

Το μωρό σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να μεταφερθεί στην Αθήνα. Η 24χρονη έχει ήδη εξετασθεί από ψυχίατρο χωρίς να προκύπτει κάτι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top