Θρίλερ με τον θάνατο ηθοποιού στο Ψυχικό:«Δεν είχαμε ξαναδεί το αυτοκίνητο»

Πολλά τα ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου του

Ένα άλυτο μυστήριο παραμένει ο θάνατος του ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Παρασκευής στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του στο Παλαιό Ψυχικό. 

Μεγάλα ερωτήματα για τον θάνατο του ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη

Κάτοικος της πολυκατοικίας, έξω από την οποία βρέθηκε το αυτοκίνητο του ηθοποιού, μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» και είπε πως πριν από την Παρασκευή δεν είχαν ξαναδεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. 

«Δεν είχα δει ποτέ το όχημα. Είναι σίγουρο ότι αν υπήρχε εδώ έστω και μία ημέρα, θα το έβλεπα και εγώ και ο ένοικος του πρώτου ορόφου», είπε χαρακτηριστικά, ενισχύοντας το σενάριο πως κάποιος άγνωστος το μετέφερε στο σημείο, ενώ ήταν ήδη νεκρός ο νεαρός ηθοποιός.

Ίδια κατάθεση έδωσε και ο ένοικος του πρώτου ορόφου, με την ασφάλεια να δίνει πολύ μεγάλη σημασία στις καταθέσεις αυτές. 

Επιπλέον, ο ιατροδικαστής εντόπισε μικροτραυματισμούς στα κάτω άκρα, όσο ήταν ακόμα ζωντανός, κάτι που δείχνει ότι τον τράβηξαν από κάποιο χώρο και τον μετέφεραν στο σημείο όπου και βρέθηκε. 

Τέλος, ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας και ιατροδικαστής της οικογένειας, Σ. Τσαντίρης, ανέφερε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», πως ο άτυχος ηθοποιός πρέπει να πέθανε 48 ώρες πριν βρεθεί. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top