Δολοφονία Γραικού: Τον σκότωσε στο ξύλο και τον έθαψε με το αυτοκίνητό του

Τι αναφέρει το βούλευμα που παραπέμπει σε δίκη τoν κατηγορούμενο

Το κίνητρο και τον τρόπο της δολοφονίας του Δημήτρη Γραικού, αλλά και τον λόγο της λογομαχίας του με τον δολοφόνο του περιλαμβάνει το βούλευμα που παραπέμπει σε δίκη τον έμπορο κρεάτων, ο οποίος κατηγορείται για τον θάνατό του. 

Δολοφονία Γραικού: «Όταν κατάλαβα τι είχα κάνει, πανικοβλήθηκα»

Όπως ανέφερε η Γιώτα Κηπουρού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στο βούλευμα τονίζεται πως με βάση τα ευρήματα και τα στοιχεία που είχε η αστυνομία στη διάθεσή της, ο κατηγορούμενος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είχε δει τον Γραικό ζωντανό. 

Δολοφονία Γραικού: Αναπαράσταση του εγκλήματος ζητά η οικογένεια

Οι δυο τους συναντήθηκαν στις 3 Νοεμβρίου 2016 στον στάβλο του κατηγορούμενου, όπου διαπληκτίστηκαν για οικονομικές διαφορές που είχαν μεταξύ τους. Όπως αναφέρει το βούλευμα, είχε πρόθεση να σκοτώσει τον επιχειρηματία και όταν ο καβγάς μεταξύ τους έγινε έντονος, τον χτύπησε με άγνωστο μέχρι στιγμής θλων όργανο και μετά με τα ίδια του τα χέρια προσπάθησε να τον πνίξει. 

Δολοφονία Γραικού: «Ίσως θάφτηκε ζωντανός»

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί. Άρχισε να τον χτυπά επανειλημμένα στο πρόσωπο, προκαλώντας του σοβαρά κατάγματα και κακώσεις στο κεφάλι, αλλά και σε όλο του το σώμα. Τα χτυπήματα αυτά προκάλεσαν τον θάνατο του άτυχου επιχειρηματία.

«Λύγισε» o γιος του δολοφονημένου Γραικού- Προφυλακίστηκε ο κατηγορούμενος

Στη συνέχεια, ο έμπορος κρεάτων έθαψε το θύμα μαζί με το αυτοκίνητό του πίσω από την κτηνοτροφική του μονάδα και στις επίμονες ερωτήσεις της οικογένειάς του, έκανε πως δεν γνώριζε τίποτα. 

Δολοφονία Γραικού: Θρήνος και οδύνη στην κηδεία του επιχειρηματία

Η σορός του επιχειρηματία βρέθηκε θαμμένη τον περασμένο Μάρτιο κι έτσι ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι της τραγικής αυτής υπόθεσης, που θα αναβιώσει σύντομα στις δικαστικές αίθουσες. Η οικογένεια του Δημήτρη Γραικού  ζητά την παραδειγματική τιμωρία του κατηγορούμενου. 

Δείτε την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top