Βιασμός 11χρονης στην Κρήτη: «Λέει ψέματα η αδερφή μου για τον πατέρα μας»

Σοκάρει η κατάθεσή της - Ένταση επικράτησε στο δικαστήριο

Ένταση επικράτησε το πρωί σε δικαστήριο της Ανατολικής Κρήτης,  κατά τη διάρκεια της δίκης σε δεύτερο βαθμό ενός πατέρα, ο οποίος είχε καταδικαστεί με την κατηγορία ότι βίαζε την ίδια του την κόρη, από την τρυφερή ηλικία των 11 ετών.

Η κατάθεση της αδελφής της, όμως, έδωσε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή, καθώς εμαφανίστηκε στο δικαστήριο και υποστήριξε ότι τα όσα λέει η 22χρονη σήμερα φοιτήτρια, είναι ψέματα.

«Όσα λέει η αδελφή μου είναι όλα ψέματα. Όλα ξεκίνησαν από ένα καπρίτσιο και από τον πολύ εγωισμό της δεν έχει το σθένος να τα πάρει πίσω. Θα ήταν ολέθριο σφάλμα από μέρους μου να έρθω εδώ σήμερα και να υπερασπιστώ όσα είχα πει. Είδα κάποια πράγματα και κατάλαβα ότι ήταν λάθος μου να την πιστέψω».

Απόπειρα βιασμού 17χρονης στη Δυτική Αττική: «Με άρπαξε και πάγωσα»

Το χρονικό της υπόθεσης 

Ο 52χρονος φέρεται να βασάνιζε την κορούλα του για πέντε συνεχή χρόνια. Κατηγορείται ότι την οδηγούσε στο κρεβάτι του και ασελγούσε στο 11χρονο κορμάκι της.

Το κοριτσάκι μόλις ενηλικιώθηκε, το 2015, κατάφερε να σπάσει τη σιωπή του. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 52χρονο άνδρα και όταν τον ρωτήσαν γιατί το έκανε, απάντησε σύμφωνα με τα τοπικά μέσα:

Έπρεπε να μάθει η κόρη μου για τη σαρκική επαφή. Να μην έχει περιέργεια ώστε να αποφύγει μελλοντικούς κινδύνους. 
 
Η μικρούλα είπε στους αστυνομικούς ότι κάθε φορά που αντιστεκόταν στις αρρωστημένες επιθυμίες του πατέρα της, της έλεγε μεταξύ άλλων για να τη φοβίσει:

«Αν με καταγγείλλεις στην αστυνομία, θα διαλυθεί η οικογένειά μας. Δε θα έχεις οικογένεια».

Σαλαμίνα: «Μου έδεσαν τα χέρια και με βίασαν» λέει η 19χρονη

Βιασμός 19χρονης Σαλαμίνα: «Η κοπέλα πήγε με τη συγκατάθεσή της»

Στο δικαστήριο που έγινε σε πρώτο βαθμό, τον Οκτώβριο του 2017 οι δικαστές τον έκριναν ένοχο για τις πράξεις του και τον καταδίκασαν σε 32 χρόνια φυλάκισης. 

Σήμερα το πρωί ο 52χρονος άνδρας, εμφανίστηκε και πάλι στο δικαστήριο, προκειμένου να εξετάσουν οι δικαστές σε δεύτερο βαθμό τις πράξεις του.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top