Βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ώρες – Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Το νέο κύμα κακοκαιρίας θα διαρκέσει έως το πρωί της Τρίτης

Νέο κύμα κακοκαιρίας, με βροχές και καταιγίδες, πλήττει τη χώρα από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, με την Εθνική Μεταωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) να έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού. 

Σήμερα, αναμένεται να εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στο Ιόνιο, στα δυτικά ηπειρωτικά και από το απόγευμα στα νότια ηπειρωτικά και τα ορεινά της Μακεδονίας.

Στην Αττική από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και το βράδυ πιθανώς καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το πρωί όμως θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. 

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν και από το απόγευμα υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις έως 3 και από το απόγευμα έως 4 μποφόρ. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. 

Τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε Κρήτη, Μακεδονία, Θράκη και Βόρειο Αιγαίο από τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ από το πρωί της Δευτέρας αναμένονται βροχές και καταιγίδες στο σύνολο σχεδόν της χώρας.

Το κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να διαρκέσει έως το πρωί της Τρίτης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top