Έκανε επέμβαση για να αδυνατίσει και πέθανε - Στο εδώλιο 16 γιατροί

Η δίκη έχει αναβληθεί εφτά φορές

«Παρακαλάω να ξεκινήσει η δίκη, να τελειώσει το μαρτύριο που ζω»

Αυτά είναι τα λόγια της μητέρας της 46χρονης Ειρήνης η οποία υπεβλήθη σε επέμβαση για να αδυνατίσει και έχασε τη ζωή της. Η  κα Χρυσούλα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την αδικοχαμένη κόρη της, ζητώντας να μην αναβληθεί για ακόμα μία φορά το δικαστήριο, προκειμένου να τελειώσει ο εφιάλτης που ζει και να δικαιωθεί τόσο η ίδια όσο και η μνήμη της κόρης της. 

Απίστευτη ιστορία: Υπεβλήθη σε επέμβαση για να αδυνατίσει και πέθανε

Μετά από μήνυση που κατέθεσε, κατηγορούνται 16 γιατροί για τον θάνατο της 46χρονης, οι οποίοι τελικά θα καθίσουν στο εδώλιο στις 15 Οκτωβρίου. Μέχρι τώρα, το Ποινικό Δικαστήριο έχει αναβληθεί εφτά φορές. 

Η αδικοχαμένη Ειρήνη έπασχε από νοσογόνο παχυσαρκία. Ζύγιζε περίπου 138 κιλά. Τον Δεκέμβριο του 2014 μπήκε στο Πανεπιστημιακό Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων για να χειρουργηθεί και κατά τη διάρκεια της επέμβασης έπαθε στρώση στην αορτή και το έντερο με αποτέλεσμα να προκληθεί καθολική περιτονίτιδα. Λίγες ημέρες μετά άφησε την τελευταία της πνοή. 

«Της έκαναν αξονική. Δεν την αξιολόγησαν αμέσως. Τις επόμενες μέρες αξιολόγησαν την αξονική και είχε περιτονίτιδα. Την ξαναβάλανε στο χειρουργείο, ημέρα Σάββατο, και τότε διαπιστώσανε, όπως μου είπε ο χειρουργός που τη χειρούργησε, ότι πάνω στη βιασύνη μας τρυπήσαμε το παχύ έντερο, δεν το είχαμε δει, και αυτό άφησε ακαθαρσίες και έκανε περιτονίτιδα. Αλλά με καθησύχασε, λέγοντάς μου πως τώρα που βρήκαμε την αιτία θα το καταπολεμήσουμε και θα πάει πάρα πολύ καλά. Έξι μέρες μετά το δεύτερο χειρουργείο κατέληξε και μέχρι την τελευταία στιγμή ο γιατρός μου έλεγε ότι δεν είναι τίποτα και πως θα γίνει καλά!» δήλωσε η μητέρα της, η οποία ήταν νοσηλεύτρια για πολλά χρόνια. 

Μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε στην Ζήνα Κουτσελίνη, ένιωθε ότι κάτι δε θα πήγαινε καλά όταν η κόρη της της είχε πει ότι θα έκανε την εν λόγω επέμβαση για να χάσει κιλά. 

Για αυτό μάλιστα στην αρχή είχε αρνηθεί να τη βοηθήσει οικονομικά. 

Όχι για τα χρήματα αλλά δεν ήθελα να νιώθω ενοχές αν κάτι δεν πήγαινε καλά. Την χιλιοπαρακάλεσα να μην το κάνει αλλά εκείνη επέμενε 

Για την κα Χρυσούλα, κάθε δίκη είναι μια κηδεία για εκείνη, γιατί ξαναζεί τον ίδιο πόνο για την κόρη της που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή. 

Κάθε φορά που μπαίνω στο δικαστήριο κόβονται τα πόδια μου, λύνεται η ψυχή μου

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top