Του χρωστούσε χρήματα το αφεντικό του και σκότωσε τον φύλακα της εταιρείας

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του άτυχου 68χρονου στον Κορυδαλλό

Δύο σεσημασμένοι Έλληνες κακοποιοί, 43 και 46 χρονών, είναι οι δράστες της δολοφονίας ενός ηλικιωμένου νυχτοφύλακα που σημειώθηκε τον περασμένο Ιούνιο, σε εταιρεία στον Κορυδαλλό 

Το άγριο έγκλημα με θύμα έναν 68χρονο με καταγωγή από την Αλβανία συνέβη τα ξημερώματα της 17ης Ιουνίου. 

Οι δύο δράστες εισέβαλαν στην ειπιχείρηση με σκοπό τη διάρρηξη. Βρέθηκαν, όμως, αντιμέτωποι με τον άτυχο νυχτοφύλακα, ο οποίος προσπάθησε να τους εμποδίσει. Οι κακοποιοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον ξυλοκοπήσουν άγρια, αφήνοντας τον αιμόφυρτο στο έδαφος. 

Αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους της επιχείρησης βρήκαν το ποσό των 300 ευρώ, τρία εργαλεία ασήμαντης χρηματικής αξίας και εξαφανίστηκαν.

Όταν ο άτυχος σεκιούριτι συνήλθε απο τα χτυπήματα κατάφερε να τηλεφωνήσει στην κόρη του και να ζήτήσει βοήθεια. 

Ληστεία στον Κορυδαλλό: Νεκρός φύλακας σεκιούριτι σε υπόθεση-μυστήριο

Όμώς, κατά τη διάρκεια της διακομιδής του και όντας σοβαρά τραυματισμένος κατέληξε απο οξύ ισχαιμικό επεισόδιο.

Έπειτα απο ενδελεχείς και επίμονες έρευνες, οι αστυνομικοί κατάφεραν αρχικά να ταυτοποιήσουν και στη συνέχεια να συλλάβουν τους δολοφόνους του νυχτοφύλακα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο ένας απο τους δύο δράστες, ήταν πρώην υπάλληλος της εταιρείας, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο εργοδότης του τού χρωστούσε χρήματα, γι΄ αυτό και πήρε τον φίλο του και πήγε στην εταιρεία για να πάρει κάποια εργαλεία και να «πατσίσει» το χρέος. 

Εκεί λογομάχησαν με τον φύλακα, τον έσπρωξαν, πήραν τα εργαλεία κι εξαφανίστηκαν.

Τα εργαλεία, αφού έμαθαν ότι κατέληξε ο φύλακας, δεν τα πούλησαν, ώστε να μην εντοπιστούν, αλλά τα έθαψαν σε ιδιοκτησία του άλλου δράστη, «βοηθώντας» έτσι στην εξιχνίαση της υπόθεσης τους αστυνομικούς, οι οποίοι τους συνέλαβαν.

Οι δράστες είχαν κατά το παρελθόν κατηγορηθεί για τα αδικήματα, της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, ληστείας, κλοπής, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών, οπλοφορίας, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και αντίστασης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top