Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον ήρωα ψαρά που έσωσε πυρόπληκτους στο Μάτι

Στο Χαλάνδρι θα τον αποχαιρετίσουν οι συγγενείς και οι φίλοι

Σήμερα το απόγευμα στο Χαλάνδρι θα γίνει δημοσία δαπάνη η κηδεία του Κώστα Αρβανίτη, του ήρωα ψαρά, ο οποίος με αυτοθυσία έσωσε δεκάδες ανθρώπους στο Μάτι τις κρίσιμες ώρες  της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου. 

Πέθανε ο ήρωας-ψαράς που είχε σώσει δεκάδες στο Μάτι

Φίλοι και συγγενείς θα τον αποχαιρετίσουν για τελευταία φορά στις 17:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην πλατεία Χαλανδρίου. 

Δημοσία δαπάνη η κηδεία του ψαρά που έσωσε δεκάδες στο Μάτι

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα στην «Κιβωτό του Κόσμου» του πατέρα Αντωνίου. 

Δύσκολες ώρες για τη Σοφία Αρβανίτη - «Έχασε» τον αδερφό της

Τον ήρωα ψαρά αποχαιρέτισε μέσω Twitter ο πρωθυπουργός, ανακοινώνοντας πως η κηδεία του θα γίνει δημοσία δαπάνη ως δείγμα ευγνωμοσύνης για την αυτοθυσία του τη μαύρη εκείνη μέρα της φωτιάς. 

«Ο Κώστας Αρβανίτης, που έφυγε από κοντά μας, ήταν ο άνθρωπος που συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα όταν μαζί με τη γυναίκα του Χρύσα, τον γιο του Δημήτρη και τον Μαχμούντ Μεσαφέρ έσωσαν 70 συνανθρώπους μας, με το καΐκι του, τη νύχτα της τραγωδίας στο Μάτι. Η απώλειά του μας γεμίζει θλίψη», αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

 

 

Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσουν στην εξόδιο ακολουθία η υφυπουργός για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας Γιώργος Σταμάτης.
 

Δείτε εδώ το μεσημβινό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top