Δημοσία δαπάνη η κηδεία του ψαρά που έσωσε δεκάδες στο Μάτι

Μητσοτάκης: Είναι ένα μικρό δείγμα της ευγνωμοσύνης όλων μας

Ο Κώστας Αρβανίτης

Δημοσία δαπάνη θα γίνει η κηδεία του Κώστα Αρβανίτη, του ήρωα-ψαρά που έσωσε δεκάδες ανθρώπους στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι το περσινό καλοκαίρι.

«Ο Κώστας Αρβανίτης ήταν ένα παράδειγμα αλληλεγγύης και προσφοράς για όλους μας και η απώλειά του μας γέμισε θλίψη. Κατόπιν συνεννόησης της κυβέρνησης με την οικογένειά του, η κηδεία του θα γίνει δημοσία δαπάνη. Είναι ένα μικρό δείγμα της ευγνωμοσύνης όλων μας απέναντι στη γενναιότητα που έδειξε το βράδυ της τραγωδίας στο Μάτι, όταν χωρίς δεύτερη σκέψη έσπευσε να σώσει 70 συνανθρώπους μας που κινδύνευαν από τη θάλασσα. Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια», έγραψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο twitter.

Πέθανε ο ήρωας-ψαράς που είχε σώσει δεκάδες στο Μάτι

 

«Ο Κώστας Αρβανίτης ήταν η προσωποποίηση της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης. Ήταν αυτός που έτρεξε πρώτος να σώσει τους συνανθρώπους του, χωρίς να υπολογίσει τον κίνδυνο. Όλοι στο Μάτι, όλοι μας σε όλη την Ελλάδα, θα τον θυμόμαστε και θα τον τιμούμε. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του», έγραψε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top