Τροχαίο Ζαχαριά: Οδύνη στην κηδεία του 23χρονου Αλέξανδρου

Το «τελευταίο αντίο» από οικογένεια και φίλους

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά είπαν συγγενείς και φίλοι  το «τελευταίο αντίο» στον Αλέξανδρο Ζαχαριά.

Τροχαίο Ζαχαριά: «Ο Αλέξανδρος μας έσωσε, ήταν παλικάρι»

Ο 23χρονος που ήταν γιος ιδιοκτήτη μεγάλης αλυσίδας παιχνιδιών, έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Τρίτης, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και το οποίο κινείτο στην οδό Τραπεζούντος στον Άγιο Στέφανο, ξέφυγε από την πορεία του και «καρφώθηκε» σε δέντρο.

Τροχαίο Ζαχαριά: «Ο Αλέξανδρος μας έσωσε, ήταν παλικάρι»

Η οδύνη της οικογένειας του 23χρονου Αλέξανδρου είναι απερίγραπτη, ενώ συντετριμμένοι  τον αποχαιρέτισαν οι φίλοι του αλλά και οι εργαζόμενοι με τους οποίους ο νεαρός Αλέξανδρος δούλευε στα καταστήματα παιχνιδιών της εταιρείας του πατέρα του.

Τροχαίο Ζαχαριά: «Είδα ένα μαύρο πράγμα αγκαλιά με το δένδρο»

Το χρονικό του σοκαριστικού δυστυχήματος

Ο Αλέξανδρος άφησε την τελευταία του πνοή στις 18:20 το απόγευμα της Τρίτης, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε καρφώθηκε με σφοδρότητα πάνω σε δέντρο, με αποτέλεσμα να γίνει μία άμορφη μάζα. 

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα, ο οδηγός του προπορευόμενου οχήματος και αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος, περιέγραψε καρέ-καρέ τι συνέβη.

Έκανε μάλλον στραβοτιμονιά για να μην χτυπήσει εμένα. Μέσα μου βαθιά θεωρώ ότι ήταν και παλικάρι. Νιώθω ευγνωμοσύνη που δε χτύπησε κι εμάς.

Όπως εξήγησε εκείνη την ώρα «βγάζω φλας και την ώρα που στρίβω ακούω ένα μπαμ. Ένα τρομακτικό θόρυβο. Κατέβηκα και βλέπω ένα μαύρο αυτοκίνητο καρφωμένο στο πεύκο. Καταλαβαίνεις το σοκ…Κοιτάζω μέσα βλέπω τον άνθρωπο. Το αμάξι είχε διαλυθεί μπροστά τελείως. Το παιδί πεσμένο στο κάθισμα».

Στο video που εξετάζει η τροχαία και μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φαίνεται το αυτοκίνητο του 23χρονου να κινείται στην λεωφόρο Τραπεζούντος και στη συνέχεια να χάνεται στη στροφή.

Σύμφωνα και με άλλους αυτόπτες μάρτυρες ο νεαρός Αλέξανδρος προσπάθησε να προσπεράσει ένα προπορευόμενο αυτοκίνητο. Τη στιγμή της προσπέρασης βλέπει μπροστά του ένα άλλο όχημα έτοιμο να στρίψει αριστερά. Στην προσπάθειά του να μην το χτυπήσει, έχασε όπως όλα δείχνουν τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έφυγε από τον δρόμο. Έπεσε πάνω στη σιδερένια πόρτα του σπιτιού ενώ το αυτοκίνητο διαλύθηκε πάνω στο δέντρο.

Πριν πέντε χρόνια είχε ξεγελάσει τον θάνατο

Όπως έγινε γνωστό πριν από πέντε χρόνια, ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς είχε βρεθεί και πάλι πρόσωπο με πρόσωπο με τον θάνατο, αλλά είχε καταφέρει να τον ξεγελάσει. 

Τον Αύγουστο του 2014, όταν ήταν μόλις 18 ετών, επέβαινε στο αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού του πατέρα του. Οι δυο τους επέστρεφαν στο σπίτι, όταν ο ιδιοκτήτης της πασίγνωστης αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη. Στην προσπάθειά του να αποφύγει δύο αυτοκίνητα που ήδη είχαν συγκρουστεί, είχε καρφωθεί στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top