Τροχαίο Ζαχαριά: Σοκάρουν οι εικόνες από το διαλυμένο αυτοκίνητο

Στον ίδιο δρόμο είχε σκοτωθεί μία μάνα με τέσσερα 16χρονα παιδιά

Αυτοψία στο τρακαρισμένο αυτοκίνητο αλλά και στο σημείο που έχασε την ζωή του ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, έκανε ο πραγματογνώμονάς της Τροχαίας Κηφισιάς.

Όπως θα δείτε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star και του δημοσιογράφου Βαγγέλη Γκούμα, οι εικόνες από το διαλυμένο αυτοκίνητο του 23χρονου γιου ιδιοκτήτη μεγάλης αλυσίδας παιχνιδιών είναι συγκλονιστικές.

Εξαφανίστηκε ο κινητήρας από τη σφοδρή σύγκρουση

Το μπροστινό μέρος του οχήματος έχει διαλυθεί από τη σφοδρή σύγκρουση με το δέντρο που βρίσκεται στο πεζοδρόμιο στη Λεωφόρο Τραπεζούντος. Το καπό έχει τσαλακωθεί σαν ένα κομμάτι χαρτί, ενώ ο κινητήρας έχει εξαφανιστεί και το παρμπρίζ έχει γίνει θρύψαλα.

Μέσα από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου οι πυροσβέστες με δυσκολία απεγκλώβισαν το σώμα του 23χρονου παλικαριού, που όπως όλα δείχνουν, η τελευταία του σκέψη ήταν να μη χτυπήσει άλλον άνθρωπο.

Η τροχαία Κηφισιάς θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική την μαρτυρία του οδηγού του προπορευόμενου αυτοκινήτου στην Τραπεζούντος ο οποίος επιχείρησε να στρίψει στην οδό Παύλου Μελά, όταν άκουσε τον τρομακτικό ήχο της πρόσκρουσης στο δέντρο. Ο πραγματογνώμονας θα εξετάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια με εξαιρετική προσοχή και ακρίβεια.

Η μοιραία διαδρομή για τον 23χρονο Αλέξανδρο

Ο Αλέξανδρος πήγαινε να συναντήσει φίλους του για να λύσει μια παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί. Δεν έφτασε όμως ποτέ. Είχε την ατυχία να βρεθεί σε έναν δρόμο-καρμανιόλα και «βαμμένο» με αίμα, όπου πριν από 5 χρόνια μια μητέρα με τέσσερα 16χρονα παιδιά έχασαν τη ζωή τους.

Η τροχαία Αττικής συνεχίζει την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top