Νεκρός στις φυλακές ο 60χρονος που κατακρεούργησε την κουνιάδα του

Είχε δολοφονήσει τη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη με δεκάδες μαχαιριές

νεκρος φυλακες κουνιαδα

Νεκρός στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων των Φυλακών Κορυδαλλού εντοπίστηκε την Παρασκευή ο 60χρονος ο οποίος είχε κατακρεουργήσει με δεκάδες μαχαιριές την κουνιάδα του στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το cretalive εικάζεται ότι πρόκειται για αυτοκτονία η οποία έγινε λίγο μετά το εξιτήριό του από το Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού κι ενώ επρόκειτο να γίνει η μεταγωγή του.

Ο άνδρας είχε ήδη πάρει εξιτήριο από το Ψυχιατρείο των φυλακών, αλλά η μεταγωγή του δεν είχε γίνει λόγω των Ευρωεκλογών και των εκλογών στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Η δίκη του  60χρονου δράστη της στυγερής δολοφονίας είχε προσδιοριστεί για τις 2 Ιουλίου από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου. 

Στην δίκη είχαν κληθεί να καταθέσουν τα παιδιά της άτυχης 53χρονης, οι γείτονες που άκουσαν τον καβγά και ειδοποίησαν την αστυνομία αλλά και αστυνομικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση.

Στο Star η κόρη της Μαρίνας Τζωρμπατζάκη: «Προσπαθώ να είμαι δυνατή….»

Κρήτη: Πάνω από 40 φορές μαχαίρωσε τη νύφη του o 60χρονος

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 60χρονος τον περασμένο Οκτώβριο είχε κατακρεουργήσει την άτυχη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη στην καφετέρια που διατηρούσε η γυναίκα με την κόρη της στα Δειλινά Ηρακλείου.

Την περίμενε έξω από το μαγαζί στις 7 το πρωί και μόλις η γυναίκα πήγε για να το ανοίξει την ακολούθησε στο εσωτερικό, ακολούθησε καυγάς και άρχισε να τη μαχαιρώνει.

Η Μαρίνα Τζωρμπατζάκη προσπάθησε να σώσει τη ζωή της ανεβαίνοντας στο ψυγείο της καφετέριας αλλά δεν τα κατάφερε. Ξεψύχησε λίγο αργότερα ενώ ο δράστης συνελήφθη μερικές ώρες μετά το έγκλημα. Μέσα σε λυγμούς είχε ομολογήσει τι έκανε χωρίς να αναφέρει το παραμικρό για το κίνητρό του.

«Δεν θυμάμαι τίποτα, δεν ξέρω γιατί το έκανα. Έχω ένα σκοτάδι. Τους αγαπούσα. Ήταν η οικογένεια μου. Με αυτούς περνούσα τις γιορτές και τη ζωή μου. Με φρόντιζαν και τους φρόντιζα» είχε ισχυριστεί στον ανακριτή ο 60χρονος.

Η άτυχη Μαρίνα ήταν μία μάνα-ηρωίδα με 2 γάμους και 4 παιδιά. Με τον πρώτο της άντρα χώρισε γιατί εκείνος πέρασε όλη του τη ζωή στη φυλακή. Δεν το έβαλε κάτω. Συνέχισε να παλεύει, να κοιτά μπροστά και να χαμογελά. Η μοίρα όμως της έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο, καθώς ο αδερφός του πρώτου της άντρα ήταν και αυτός που της στέρησε τη ζωή.

Ανέβηκε στο ψυγείο για να γλιτώσει από τη μανία του κουνιάδου της

Mητέρα εστεμμένης η γυναίκα που μαχαιρώθηκε από τον κουνιάδο της και πέθανε

Πολλά είναι τα σενάρια για το τι ήταν αυτό που έκανε τον δράστη να πάρει ένα μαχαίρι και να δολοφονήσει την 53χρονη πρώην κουνιάδα του. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 60χρονος φιλοξενούνταν για σχεδόν τρία χρόνια στο σπίτι της ανιψιάς του, κόρης της 53χρονης και του αδελφού του. Ο ίδιος δεν είχε δική του οικογένεια και φρόντιζε πολύ τα παιδιά της ανιψιάς του, πηγαίνοντάς τα καθημερινά στο σχολείο. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε διακοπεί η σύνταξή του και αυτό ήταν ένας ακόμα λόγος για να μένει με την ανιψιά του, ενώ φέρεται τους τελευταίους τρεις μήνες να είχε αλλάξει η συμπεριφορά του λόγω του αλκοόλ. 

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η ανιψιά του του ζήτησε να μετακομίσει, του έδωσε κάποια χρήματα και το μηχανάκι της. Εκείνος φέρεται να αισθάνθηκε ότι τα έχασε όλα και χρέωσε την απόφαση της ανιψιάς του στην μητέρα της. 

Μάλιστα στο παρελθόν φέρεται να είχε απασχολήσει τις αρχές για ληστείες, ναρκωτικά, πυροβολισμούς κατά αστυνομικών και βόμβες. 

Μητέρα πρώην εστεμμένης η άτυχη γυναίκα

Η κόρη της Μαρίνας Τζωρμπατζάκη, Κωνσταντίνα Παγάνη, είχε διακριθεί στα καλλιστεία στην Αμερική κερδίζοντας τον τίτλο της Ms Transcontinental Intermatonal 2017. Μιλώντας για την άγρια δολοφονία είχε δηλώσει:

«Απλά η μητέρα μου συμφώνησε σε όλο αυτό και θεώρησε ο θείος μου ότι η μητέρα μου ενεπλάκη στην απόφαση της αδερφής μου. Δεν είχαν ποτέ προβλήματα πέρα από το τελευταίο διάστημα που ο θείος αντιμετώπιζε κάποια ψυχολογικά προβλήματα... Γλυκός, τρυφερός με τα ανίψια μου, με εμένα, με την αδερφή μου, με όλους...», είχε πει η νεαρή κοπέλα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top