Δίκη μοντέλου στο Χονγκ Κονγκ: Στον πάτο του σακιδίου τα 2,6 κιλά κοκαΐνης

Τι πρόδωσε την Ειρήνη σύμφωνα με τους τελωνειακούς

Οι τελωνειακοί που εντόπισαν την Ειρήνη με την κοκαΐνη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, κατέθεσαν την Παρασκευή και αποκάλυψαν τι ήταν αυτό που την «πρόδωσε».

Κατά τη διάρκεια της δίκης της, ενάμιση χρόνο μετά τη σύλληψή της, περιέγραψαν ενώπιον των 7 ενόρκων και της γυναίκας δικαστή.

Χονγκ Κονγκ: Σκληρός ο εισαγγελέας κατά της Ειρήνης για την κοκαϊνη

Πρώτη φορά: Το 21χρονο μοντέλο μιλά μέσα από τις φυλακές του Χονγκ Κονγκ

Όπως περιέγραψαν, η νεαρή κοπέλα κίνησε τις υποψίες από την πρώτη στιγμή που έφτασε στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. Είχε μαζί της μια κόκκινη βαλίτσα και ένα μαύρο σακίδιο πλάτης. Οι τελωνειακοί γρήγορα κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά στο μέγεθος των αποσκευών της.

Την παρατηρούσαν για αρκετά λεπτά. Στη συνέχεια πήραν ένα μαχαίρι και έκοψαν τον πάτο του μαύρου σακιδίου, όπου βρήκαν τα 2,6 κιλά κοκαΐνης τυλιγμένα σε καφέ πλαστική συσκευασία, σε κρυφή τσέπη ραμμένη στο σακίδιο. Το νεαρό μοντέλο πάγωσε και έβαλε τα κλάματα.

Η Ειρήνη γνωρίζει ήδη ότι αντιμετωπίζει ένα πολύ βαρύ κατηγορητήριο. Το άκουσε και την Πέμπτη απο τον δημόσιο κατήγορο, Φίλιπ Ρος, τον αντίστοιχο δηλαδή εισαγγελέα σε εμάς. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες εβδομάδες εκδικάστηκε ανάλογη υπόθεση στο Χονγκ Κονγκ με αυτή της Ειρήνης.  Η κατηγορούμενη μετέφερε 3 κιλά κοκαΐνης από τη Βραζιλία και καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης. 

Η δίκη της Ειρήνης θα συνεχιστεί τη Δευτέρα και βέβαια έχει μεγάλη σημασία η απολογία της, καθώς επιμένει ότι είναι αθώα.
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top