Γλυφάδα: Έχουν σε βίντεο τον άνδρα που έβαλε τη βόμβα στο αυτοκίνητο

Τι σχέση έχει ο Αυστραλός επιχειρηματίας με τον δολοφονημένο Γιάννη Μακρή;

Ένα συμβόλαιο θανάτου, εκτιμούν οι αστυνομικοί της ασφάλειας ότι  βρίσκεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του Αυστραλού επιχειρηματία το πρωί της Παρασκευής στη Γλυφάδα. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους υλικό από κάμερα κλειστού κυκλώματος  που έχει καταγράψει τον έναν από τους δράστες τη στιγμή που τοποθετεί τη βόμβα στο αυτοκίνητο του επιχειρηματία. 

Μυστήριο με την έκρηξη σε πάρκινγκ της Γλυφάδας: Πού στρέφονται οι έρευνες

Το θύμα νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο Βούλας. Έξω από το δωμάτιό του υπάρχουν σε μόνιμη βάρδια δύο αστυνομικοί.

Πώς ενεργοποιήθηκε η βόμβα

Άλυτος γρίφος παραμένει μέχρι στιγμής το πώς ενεργοποιήθηκε η βόμβα που συντάραξε την περιοχή της Γλυφάδας. 

Τα υπολείμματα που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια  είναι ελάχιστα. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν  ότι η βόμβα ενεργοποιήθηκε τη στιγμή που ο επιχειρηματίας έβαλε μπροστά το πολυτελές του αυτοκίνητο. 

Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή, ώστε τα αυτοκίνητα τα οποία βρίσκονταν δίπλα σε αυτό του θύματος σχεδόν διαλύθηκαν. 

Ποια η σχέση του Αυστραλού επιχειρηματία με τον δολοφονημένο Γιάννη Μακρη;

Μετά την απόπειρα δολοφονίας του 56χρονου Αυστραλού στο μικροσκόπιο των αστυνομικών έχει μπει και η δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μάκρη έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας.

Ωστόσο το μόνο κοινό στοιχείο που συνδέει μέχρι στιγμής του δύο άντρες είναι η κοινή καταγωγή και τα χρόνια που έζησαν στην Αυστραλία. 

Ο 56χρονος εμφανίζεται, στα αυστραλιανά μέσα ως αρχηγός της λέσχης μοτοσικλετιστών.  Εγκατέλειψε τη Μελβούρνη και μετακόμισε με την οικογένειά του στο Ντουμπάι. 

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο επιχειρηματίας τα τελευταία χρόνια είχε έρθει στην Ελλάδα και το καταφύγιό του ήταν στη Γλυφάδα. Οι αστυνομικοί λένε χαρακτηριστικά ότι οι κινήσεις του ήταν τόσο προσεκτικές που δεν του είχαν κόψει ούτε κλήση. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top