Κινδύνευσαν μαθητές και οδηγός ταξί στα Καλάβρυτα από τις πλημμύρες

Οδηγός στο Άργος εγκλωβίστηκε σε κοίτη ποταμού – Δείτε εικόνες

Δείτε στo video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τα φαινόμενα που προκάλεσε η κακοκαιρία σε όλη την Ελλάδα

Δύο μαθητές και έναν οδηγό ταξί απεγκλώβισαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής στα Καλάβρυτα.

Τα παιδιά και ο οδηγός που τα μετέφερε κινδύνευσαν, όταν το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε λόγω πλημμύρας.

Ευτυχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να επέμβουν γρήγορα, μεταφέροντας τους μαθητές και τον οδηγό στα σπίτια τους με ασφάλεια.

«Θάφτηκε» από την αφρικανική σκόνη η Κρήτη – Προβλήματα στα λιμάνια

Τα δύο παιδιά, μία μαθήτρια της δευτέρας δημοτικού και ο αδελφός της, ένας μαθητής της δευτέρας λυκείου, επέστρεφαν με το ταξί από τα σχολεία τους στα Καλάβρυτα, στο σπίτι τους στην κοινότητα Σιγούνι.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου προς το Σιγούνι, ο δρόμος είχε πλημμυρίσει λόγω της έντονης βροχόπτωσης και ο οδηγός του ταξί ακινητοποίησε άμεσα το όχημα και ειδοποίησε την πυροσβεστική. 

«Πηγαίνοντας προς το σημείο που είχε ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητο, συναντήσαμε σφοδρή βροχόπτωση, αλλά τελικά καταφέραμε να φθάσουμε έγκαιρα στο σημείο. Πήραμε τα δύο παιδιά και τα μεταφέραμε στο σπίτι τους» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Καλαβρύτων, αντιπύραρχος, Χαράλαμπος Γιαννάκης.

Οδηγός στο Άργος εγκλωβίστηκε σε κοίτη ποταμού

Και στο Άργος όμως κινδύνευσε ένας οδηγός, ο οποίος ακινητοποιήθηκε με το όχημά του στον ποταμό Ξεριά, ενώ προσπαθούσε να τον διασχίσει.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο όπου εγκλωβίστηκε ο ηλικιωμένος οδηγός. Φωτογραφία: Παπαδόπουλος Βασίλης/Eurokinissi

Όπως βλέπετε και στις εικόνες, το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου άνδρα «κόλλησε» μέσα στην κοίτη.

Αστυνομικές δυνάμεις κλείνουν τον δρόμο. Φωτογραφία: Παπαδόπουλος Βασίλης/Eurokinissi

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες τη πυροσβεστικής Άργους που απεγκλώβισαν τον οδηγό ενώ έσπευσε και το ΕΚΑΒ καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός δεν ήταν καλά στην υγεία του, σύμφωνα με τις argolikeseidhseis.gr.

Κινητοποίηση για τον απεγκλωβισμό οδηγού που κόλλησε σε κοίτη ποταμιού στο Άργος.Φωτογραφία: Παπαδόπουλος Βασίλης/Eurokinissi

Το φορτηγάκι του οδηγού που εγκλωβίστηκε στην κοίτα του ποταμού Ξεριά στο Άργος.Φωτογραφία: Παπαδόπουλος Βασίλης/Eurokinissi


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top