Φόνος στο Κορωπί: Δύο χρόνια μετά τα παιδιά του θύματος ξυπνούν με εφιάλτες

Στο Εφετείο αναβιώνει την Παρασκευή η δίκη της «Φόνισσας του Κορωπίου»

Φόνισσα Κορωπίου

Στη δικαστική αίθουσα του Εφετείου αναβιώνει αύριο Παρασκευή, το άγριο έγκλημα που έγινε στο Κορωπί τον Αύγουστο του 2016.

Τότε η 27χρονη Νικολέττα σκότωσε τη σύζυγο του εραστή της, Θεοδώρα, μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών της άτυχης γυναίκας.

Σοκάρει μαρτυρία για τη «φόνισσα του Κορωπίου»-Είχε αγοράσει μαχαίρι για κρεοπώλες

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΞΥΠΝΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΕΦΙΑΛΤΕΣ

Ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος πολιτικής αγωγής της αδελφής του θύματος, μιλώντας στο star.gr δήλωσε λίγο πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης:

«Είναι ένα έγκλημα χωρίς καμία δικαιολογία μπροστά στα μάτια των δυο ανήλικων παιδιών του θύματος που μέχρι και σήμερα ξυπνάνε από εφιάλτες αφού ήταν μπροστά στο έγκλημα. Είδαν τη μητέρα τους να πέφτει αιμόφυρτη από το μαχαίρι της ερωμένης του πατέρα τους».

Στο Star η «φόνισσα του Κορωπίου»: Μιλά μέσα από τις φυλακές-Η κραυγή αγωνίας για τα δυο της παιδιά

Ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας
 

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΡΙΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Οι δύο γυναίκες διεκδικούσαν τον  ίδιο άντρα. Λογομαχούσαν συχνά και ορισμένες φορές κατέληγαν ακόμα και στο αστυνομικό τμήμα.

Την μοιραία ημέρα, η 27χρονη πήγε στο σπίτι της Θεοδώρας κρατώντας ένα κουζινομάχαιρο με λάμα μήκους 10 εκατοστών.Χτύπησε το κουδούνι και μόλις η 35χρονη εμφανίστηκε, άρχισαν να τσακώνονται. O έλεγχος χάθηκε και θολωμένη η νεαρή, όρμησε πάνω της και την μαχαίρωνε με μανία. 

«Μη σκοτώνεις τη μαμά μας»,φώναζαν τα παιδιά στην φόνισσα του Κορωπίου-«Εκείνη μαχαίρωνε και έριχνε χαστούκια»

Ισόβια στην «φόνισσα του Κορωπίου»-Καταπέλτης η εισαγγελέας-«Γύρισε το μαχαίρι στην πληγή»

Η άτυχη γυναίκα, μεταφέρθηκε αιμόφυρτη  από τον 41χρονο εν διαστάσει σύζυγό της -ο οποίος λίγα μέτρα πιο κάτω από το ματωμένο σπίτι της οδού Πυθαγόρα διατηρεί συνεργείο αυτοκινήτων- στο Κέντρο Υγείας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά της. 

Στο δικαστήριο η 27χρονη εμφανίστηκε μετανιωμένη αλλά δεν έπεισε το δικαστήριο που της επέβαλλε ισόβια κάθειρξη.

Η μαρτυρία που σόκαρε ήταν εκείνη της αδερφής του θύματος:

«Τα παιδιά μου είπαν πως ο πρώην γαμπρός μου έφτασε στο σπίτι και χαστούκισε την κατηγορούμενη, που ήταν εκτός εαυτού, για να σταματήσει. Πιστεύω ότι τα παιδιά γλύτωσαν από τύχη. Ήταν τυχερά μέσα στην ατυχία τους…Τελικά, αφού ήδη είχε χτυπήσει την αδελφή μου, ο μικρός κατάφερε να της πάρει το μαχαίρι από τα χέρια και να το πετάξει στο διπλανό οικόπεδο».
 


Ρεπορτάζ: Τασούλα Παπανικολάου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top