Τελευταίο «αντίο» στον Σωκράτη Κόκκαλη junior

«Έφυγε» ξαφνικά σε ηλικία 34 ετών

Νέα ενημέρωση: 13:00

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών για το τελευταίο αντίο στον Σωκράτη Κόκκαλη junior, ο οποίος «έφυγε» εντελώς απροσδόκητα σε ηλικία 34 ετών κατά τη διάρκεια επαγγελματικού του ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ. 

κηδεία

Ο αδελφός του 34χρονου Σωκράτη, Κωνσταντίνος, συγκλόνισε με όσα είπε στον επικήδειο για τον αδελφό του.

«Γεννήθηκες πρόωρα και έφυγες πρόωρα, βιαζόσουν πάντα, ένα χαμόγελο γεμάτο καλοσύνη, ευγένεια και αγάπη. Δε σταμάτησες να χαμογελάς ούτε μες στην κολυμπήθρα. Μας προσέχεις, γελάς μαζί μας όπως έκανες πάντα, ξέρουμε τι θα ήθελες απο εμάς, να στηρίζουμε τους γονείς μας», είπε.

Θεοδωρίδης Κόκκαλη

(Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης και η Ελένη Κόκκαλη)

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, Σωκράτης και Ελένη, αλλά και τα αδέλφια του, που συντετριμμένοι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τον τραγικό χαμό του γελαστού τους Σωκράτη. 

Κόκκαλης

(Ο Σωκράτης Κόκκαλης)
Θεοδωρίδης Νομικού
(Ο Δημήτρης θεοδωρίδης και η Δούκισσα Νομικού)

Πλήθος πολιτικών, ανάμεσά τους και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, βρίσκονται στην Μητρόπολη Αθηνών για το στερνό κατευόδιο του νεαρού επιχειρηματία, ενώ στεφάνια έχουν στείλει η ομάδα του Ολυμπιακού, οι εργαζόμενοι στην Intralot και επιχειρηματίες. 

Τσίπρας
(Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας)

στεφάνι

Η οικογένεια Κόκκαλη με ανακοίνωσή της ευχαριστεί θερμά «για το μεγάλο και συγκινητικό κύμα συμπαράστασης στο πένθος της για τον θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη».  

στεφάνι

«Η έκφραση αγάπης από το οικογενειακό, το στενό και ευρύτερο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς και τα μηνύματα από όλη την κοινωνία, μας δίνουν δύναμη τη δύσκολη αυτή ώρα και τιμούν την προσωπικότητα και τη μνήμη του αγαπημένου μας γιού και αδελφού», αναφέρεται στην ανακοίνωση. 

Στάη

(Η Έλλη Στάη)

O Σωκράτης Σ. Κόκκαλης γεννήθηκε το 1984 στο Μιλάνο. Ήταν γιος του Σωκράτη Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη.

Γιαννάκης

(Ο Παναγιώτης Γιαννάκης)

Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών το 2001. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Boston University (B.A. International Relations 2005).

Ιωαννίδης

(Ο Γιάννης Ιωαννίδης)

Εργάστηκε στη Γενική Εμπορική Διεύθυνση / Ανάπτυξη Αγορών της INTRALOT (2007) και ασχολήθηκε με την Εμπορική Δ/νση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ το 2010. Υπήρξε B' αντιπρόεδρός της.

Φασούλας

(Ο Παναγιώτης Φασούλας)

Από το 2010 ήταν Business Development Executive στην Intralot Interactive και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Επίσης, από το Φεβρουάριο 2009 ήταν Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της INTRAKAT.

Ο Γιώργος Ι. Βαρδινογιάννης

(Ο Γιώργος Ι. Βαρδινογιάννης)
Μόραλης
(Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μόραλης)

Τζώρτζεβιτς

(Ο Πρέντρακ Τζόρτζεβιτς)
Λυκουρέζος
(Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος)
Μπάγιεβιτς
(Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς)
Γκόγκιτς
(Ο Σίνισα Γκόγκιτς και ο Ντούσαν Βούκσεβιτς)
Κωστόπουλος
(Ο Πέτρος Κωστόπουλος)
Φίλης
(Ο Νίκος Φίλης)
 
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top