Θάνατος 44χρονης: Διαταγή άρσης απορρήτου σε 4 τηλέφωνα – Αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή

Φωτογραφίες-σοκ από το αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη

Αυτοψία στο σημείο όπου το αυτοκίνητό της  Ειρήνης Λαγούδη, στη θέση Μυρτιά, έκανε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Στο μέρος εκείνο όπου εντοπίστηκε το Ι.Χ της 44χρονης μάνας τριών παιδιών, δε θα μπορούσε κανείς να έχει οπτική επαφή καθώς ήταν με τη «μούρη» μέσα στις ελιές.

ΑΡΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, εκτός από το υλικό που έχουν συγκεντρώσει από Αρχές από κλειστά κυκλώματα καμερών ασφαλείας και έχουν καταγράψει τόσο τις κινήσεις της 44χρονης όσο και την πορεία του αυτοκινήτου, φως στην υπόθεση θα ρίξει και η άρση απορρήτου που έχει διαταχθεί για τέσσερις τηλεφωνικούς αριθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φωτογραφίες - σοκ από το αυτοκίνητο που βρήκε φρικτό θάνατο η 44χρονη μητέρα

Νέο βίντεο ντοκουμέντο! Τα τελευταία χιλιόμετρα της 44χρονης πριν τον θάνατο

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

 

Η εκπομπή «ΤΑΤΙΑΝΑ live» μετέδωσε ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από τρεις κάμερες ασφαλείας αγροκτήματος ελάχιστα χιλιόμετρα πριν φτάσει η Ειρήνη στην παραλία, όπου βρέθηκε νεκρή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ της εκπομπής το αγρόκτημα βρίσκεται πέντε χιλιόμετρα από τη μοιραία παραλία και το αυτοκίνητό της φαίνεται να περνά με μεγάλη ταχύτητα από μπροστά με κατεύθυνση το σημείο που βρέθηκε νεκρή.

Μάλιστα μία από τις τρεις κάμερες έχει καταγράψει ότι το παράθυρο του συνοδηγού ήταν ανοιχτό, κάτι που μπορεί ενδεχομένως να σημαίνει ότι η Ειρήνη δεν ήταν μόνη της στο αυτοκίνητο.

Τα συγκεκριμένα βίντεο, έχουν ζητήσει ήδη οι αρχές.

Η οικογένεια της 44χρονης επιμένει ότι ο θάνατός της είναι δολοφονία, υπογραμμίζοντας με κάθε τρόπο ότι δεν υπήρχε περίπτωση να δώσει τέλος στη ζωή της.

Ο ιατροδικαστής πάλι σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια του εκτιμά  ότι πρόκειται για αυτοχειρία. Μένει πλέον από την έρευνα των αρχών να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης. 

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top