Φωτογραφίες - σοκ από το αυτοκίνητο που βρήκε φρικτό θάνατο η 44χρονη μητέρα

Κατέθεταν για ώρες ο αδερφός και ο γιος της στην αστυνομία

Στην Ασφάλεια Αγρινίου κατέθεταν για ώρα η αδερφός και ο γιος της Ειρήνης Λαγούδη η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο της στην περιοχή. Και οι δύο αποκλείουν την αυτοκτονία. Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες με το καμμένο αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας.

Μέσα σε αυτό το αυτοκίνητο άφησε την τελευταία της πνοή η 44χρονη μητέρα. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες τόσο το κάθισμα του οδηγού όσο και του συνοδηγού είναι καμμένα. Πολλά ερωτήματα βασανίζουν τους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι είναι πεπεισμένοι πως η Ειρήνη Λαγούδη δεν αυτοκτόνησε αλλά δολοφονήθηκε.

«Και για εμάς είναι τα ερωτήματα αυτά που γεννιούνται από έναν άνθρωπο ο οποίος είναι ευτυχισμένος, πρέπει να είχε κλείσει και εισιτήριο για τη Γαλλία, να πάει τέλος του μήνα με την κόρη της», λέει στο Star ο Γιώργος Λαγούδης, αδερφός της 44χρονης.

«Δεν έλαβα ποτέ μήνυμα από την αδερφή μου», λέει βάζοντας τέλος στις φήμες που θέλουν να του ζήτησε η 44χρονη να προσέχει τα παιδιά της. Το δεύτερο μήνυμα που φαίνεται να έχει στείλει λίγο πριν το θάνατο της είναι σε άνθρωπο με τον οποίο φέρεται να είχε δεσμό. Το κινητό της ωστόσο δεν έχει εντοπιστεί ακόμη. 

«Αυτό που είδα εγώ στο σημείο του εγκλήματος, γιατί για μένα ήταν έγκλημα, δεν ήταν η αδερφή μου. Είδα ένα σώμα κανονικό, και ήταν ένα τελείως παραμορφωμένο κεφάλι και λίγα εγκαύματα στα χέρια. Και άντρας να είσαι σε αυτό το χωματόδρομο δεν πας. Είναι τραγικό το μέρος», λέει συγκλονισμένος από το θέαμα που αντίκρισε.

Στις κάμερες ασφαλείας αναζητούν απαντήσεις οι αστυνομικοί

Νέο βίντεο ντοκουμέντο έχει στα χέρια της και εξετάζει η αστυνομία, στο οποίο φαίνεται καθαρά η 44χρονη μητέρα να περνά έξω από κατάστημα πολύ κοντά από την παραλία Φωτμού στην Τριχωνίδα που βρέθηκε η σορός της.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα  εδώ.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top