Νέο βίντεο ντοκουμέντο! Τα τελευταία χιλιόμετρα της 44χρονης πριν τον θάνατο

Νέα ερωτήματα για την περίεργη αυτή υπόθεση

Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως σχετικά με τον μυστηριώδη θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη στη λίμνη Τριχωνίδας, με τα ερωτήματα της οικογένειάς της γίνονται βασανιστικά.

Χθες Πέμπτη, κατέθεσαν εκ νέου στην αστυνομία ο αδελφός και ο γιος της γυναίκας, ενώ στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει το υλικό που έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας από τη μοιραία διαδρομή που πήρε η 44χρονη με το αυτοκίνητό της.

Η εκπομπή μάλιστα «ΤΑΤΙΑΝΑ live» μετέδωσε ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από τρεις κάμερες ασφαλείας αγροκτήματος ελάχιστα χιλιόμετρα πριν φτάσει η Ειρήνη στην παραλία, όπου βρέθηκε νεκρή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ της εκπομπής το αγρόκτημα βρίσκεται πέντε χιλιόμετρα από τη μοιραία παραλία και το αυτοκίνητό της φαίνεται να περνά με μεγάλη ταχύτητα από μπροστά με κατεύθυνση το σημείο που βρέθηκε νεκρή.

Μάλιστα μία από τις τρεις κάμερες έχει καταγράψει ότι το παράθυρο του συνοδηγού ήταν ανοιχτό, κάτι που μπορεί ενδεχομένως να σημαίνει ότι η Ειρήνη δεν ήταν μόνη της στο αυτοκίνητο.

Τα συγκεκριμένα βίντεο, έχουν ζητήσει ήδη οι αρχές.

Η οικογένεια της 44χρονης επιμένει ότι ο θάνατός της είναι δολοφονία, υπογραμμίζοντας με κάθε τρόπο ότι δεν υπήρχε περίπτωση να δώσει τέλος στη ζωή της.

Ο ιατροδικαστής πάλι σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια του εκτιμά  ότι πρόκειται για αυτοχειρία. Μένει πλέον από την έρευνα των αρχών να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top