Σπάραξε η μητέρα του αστυνομικού που σκότωσε την οικογένειά του: «Γιατί το έκανες Χρήστο μου»;

Στο χωριό του στην Αιτωλοακαρνανία η κηδεία του

Στο χωριό του, το Πατιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας είπαν το τελευταίο αντίο φίλοι και συγγενείς στον 47χρονο αστυνομικό ο οποίος σκότωσε τη σύζυγό του, την πεθερά του και την τετράχρονη κόρη του στους Αγίους Αναργύρους.

Τραγική φιγούρα η ηλικιωμένη μητέρα του, η οποία σπάραξε πάνω από το φέρετρο του γιου της, μονολογώντας «Χρήστο μου γιατί το έκανες αυτό;», χωρίς κανείς να μπορεί να της δώσει απάντηση.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η 49χρονη γιατρός που τη δολοφόνησε ο σύζυγός της στους Αγίους Αναργύρους

Ψάχνουν να βρουν απαντήσεις στα αιματοβαμμένα δωμάτια

Η τελευταία πράξη του οικογενειακού δράματος: Κηδεύτηκαν μαζί μάνα και κόρη

Άγιοι Ανάργυροι: H στιγμή που οι τέσσερις σοροί μεταφέρονται έξω από το σπίτι της τραγωδίας

Άγιοι Ανάργυροι: Συγκλονιστική μαρτυρία – «Βρήκα το μωρό στο κρεβάτι και τον πατέρα γονατισμένο μπροστά του»

Τα παιδιά της και οι συγχωριανοί της προσπαθούν να σταθούν στο πλευρό της, κανείς όμως δεν μπορεί να εξηγήσει τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι του αρχιφύλακα και έκοψε το νήμα της ζωής τριών ανθρώπων με τόσο βίαιο και τραγικό τρόπο.

Τα στόματα στη γειτονιά των Αγίων Αναργύρων έχουν αρχίσει να ανοίγουν. Γείτονες είπαν ότι οι καυγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν καθημερινοί.

Μόνιμο αγκάθι το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, όπου έμενε η πεθερά του αρχιφύλακα και η απαίτησή του να το γράψει στην κόρη της και να φύγει για το νησί της, τη Νάξο.

Συγγενείς της 49χρονης γιατρού κατέθεσαν ότι ο δράστης χτυπούσε τη σύζυγό του, ότι ήταν απόμακρος και οι σχέσεις του με την πεθερά του ήταν άσχημες, καθώς εκείνη φέρεται να μην τον ήθελε για γαμπρό της, εξαιτίας του επαγγέλματός του.

Κανείς όμως δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις για το πώς οδηγήθηκαν τα πράγματα σε αυτή την οικογενειακή τραγωδία και όλοι είναι σοκαρισμένοι και μουδιασμένοι από το πώς μπόρεσε να σκοτώσει το ίδιο του το αγγελούδι. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top