To star.gr στο μέρος που θα γίνει ο τελικός του Survivor! Φωτό και Βίντεο από το Άλσος Βεϊκου

Το θεατράκι του άλσους «ντύθηκε» στα κόκκινα και μπλε

Μπορεί και τo σημερινό επεισόδιο του Survivor που θα δούμε στις οθόνες μας να είναι από τον Άγιο Δομίνικο, αλλά πλέον όλο το σκηνικό του Survivor έχει μεταφερθεί στην Ελλάδα. Ήδη οι παίκτες της τελικής τετράδας βρίσκονται στην Αθήνα από εχθές το βράδυ και αύριο και μεθαύριο θα μεταφερθούν στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι για τον ημιτελικό και τον τελικό. 

To σκηνικό του Συμβουλίου του Survivor έχει μεταφερθεί στο θεατράκι του Άλσους Βεϊκου όπου έχουν ξεκινήσει από σήμερα το πρωί οι προετοιμασίες.

Το άλσος παραμένει ανοιχτό για το κοινό, ωστόσο ο χώρος γύρω από το θεατράκι είναι αποκλεισμένος με κάγκελα και προσωπικό ασφαλείας. Όπως καταλαβαίνετε, δε μπορεί να περάσει ούτε κουνούπι χωρίς να ελεγχθεί στο χώρο όπου γίνονται οι προετοιμασίες.

Το star.gr βρέθηκε εκεί και σας μεταφέρει εικόνες και video από το θεατράκι και το γύρω χώρο, στο βαθμό φυσικά που μας επιτράπηκε λόγω των δρακόντειων μέτρων ασφαλείας.

Οι σημαίες των Μπλε και των Κόκκινων έχουν πάρει τη θέση τους στο σκηνικό, καθώς επίσης και η εξέδρα που έχει στηθεί στο κέντρο του θεάτρου. Άνθρωποι της παραγωγής εργάζονται πυρετωδώς και κάνουν πρόβες για το φωτισμό και τον ήχο, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για τον ημιτελικό και το μεγάλο τελικό.

Διαβάστε επίσης: Το star.gr στο Άλσος Βεϊκου-Ένας καταπράσινος μυστικός «παράδεισος» στην καρδιά της Αθήναςhttp://www.star.gr/ellada/369463/to-star-gr-sto-alsos-be-koy-enas-kataprasinos-mystikos-paradeisos-sthn-kardia-ths-athhnas

 

Της Σοφίας Γαλάνη

e-mail:s.galani@star.gr

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top