Εικόνες "ΠΟΛΕΜΟΥ" στο Κατάρ μετά το αραβικό ΜΠΛΟΚΟ-ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ οι Έλληνες που ζουν εκεί

Δραματικές εξελίξεις

Με αγωνία παρακολουθούν τις εξελίξεις στη Ντόχα, οι περίπου 6.000 Έλληνες που ζουν στην πρωτεύουσα του Κατάρ.  Όπως τονίζουν, μιλώντας στο Star, οι συνέπειες θα είναι ανεξέλεγκτες αν το επόμενο διάστημα δεν ομαλοποιηθεί η κατάσταση, ειδικά στον εφοδιασμό των  σούπερ μάρκετ με τρόφιμα.

Οι πρωτοφανείς εικόνες στα σούπερ μάρκετ με τα άδεια ράφια και τους πανικόβλητους κατοίκους της Ντόχα να τρέχουν να εφοδιάζονται με είδη πρώτης ανάγκης, δείχνει τον φόβο των κατοίκων για τον αποκλεισμό του κρατιδίου.  

Οι ουρές με τα φορτηγά να παραμένουν εγκλωβισμένα στα σύνορα με την Σαουδική Αραβία είναι ενδεικτικό του αποκλεισμού της χώρας.

Ο ένας δίνει κουράγιο στον άλλο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές στο αποκλεισμένο πια κρατίδιο του Κατάρ, ενώ πολλοί φοβούνται και τις πτήσεις και νιώθουν εγκλωβισμένοι. Ήδη τα πρώτα προβλήματα φάνηκαν στις πτήσεις για το Κατάρ, όπως μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ του Star

Χθες Δευτέρα υπήρξε και περιορισμός στην ανάληψη χρημάτων, προκαλώντας πανικό στους κατοίκους του Εμιράτου.

Το σύνολο των εισαγωγών τροφίμων εξαρτάται από την Σαουδική Αραβία που προς το παρόν δεν επιτρέπει κανένα φορτηγό να περάσει,σφίγγοντας ολοένα και πιο πολύ τον κλοιό στο μικρό κράτος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top