ΣΠΑΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ του ο «τυφλός» βιαστής της Δάφνης - «Γέμισαν τα μάτια μου αίμα» - Έκανε αναφορά στον ΚΑΚΟ ΛΥΚΟ!

Δεν θέλει να μιλάει για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, αφού τα θεωρεί "υπερβολές" !

Για πρώτη φορά ο άνθρωπος που κατηγορείται ότι επί 24 ώρες κρατούσε όμηρο και βίαζε την 20χρονη που τον βοηθούσε με τις δουλειές του σπιτιού του στη Δάφνη, έσπασε τη σιωπή του, στην εκπομπή «Tatiana Live».

Ο κατηγορούμενος, Παναγιώτης Κοτζιλέλος, ο οποίος έχει προφυλακιστεί, δεν θέλησε να αναφερθεί στις κατηγορίες που τον βαραίνουν, αλλά εστίασε στο πρόβλημα υγείας  που υποστηρίζει ότι έχει.

«Γέμισαν τα μάτια μου αίμα, στην ουσία, έσπασαν... αγγεία και γέμισαν τα μάτια μου αίμα. Αυτό συνέβη πριν από τρία – τέσσερα χρόνια. Βλέπω σκιές», είπε χαρακτηριστικά ο 52χρονος, ο οποίος κρατούσε αιχμάλωτη την νεαρή κοπέλα στο σπίτι του και την βίαζε, σοκάροντας το Πανελλήνιο.

«Έχουν κάνει την τρίχα, τριχιά.... Να οδηγώ μηχανάκι έτσι όπως είμαι; Δεν υπάρχει περίπτωση. Και λένε ότι υπάρχει και βίντεο. Το βίντεο μπορεί να τραβήχτηκε πριν πέντε χρόνια, όταν έβλεπα ακόμα. Υπήρχε ζωή πριν την τύφλωση, μην το συζητάμε», πρόσθεσε ο ίδιος.

Χαρακτηρίζει «υπερβολές» αυτά που λένε ότι συνέβαιναν μέσα στο διαμέρισμα του. «Ψάχνουν έναν μεγάλο... κακό λύκο και προσπαθούν να του φορτώσουν ό,τι έγινε», πρόσθεσε σε άλλο σημείο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι στην περίπτωση του, αυτός είναι ο κακός λύκος! 

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Απρίλιο. Η νεαρή φοιτήτρια από την επαρχία πέφτει πάνω σε μια αγγελία, η οποία ανέφερε ότι ένας τυφλός άνδρας ψάχνει οικιακή βοηθό. Για τις δουλειές του σπιτιού θα τον επισκεπτόταν τέσσερις φορές τον μήνα και θα αμείβονταν με 25 ευρώ τη φορά. Οι γονείς του κοριτσιού από την πρώτη στιγμή διαφώνησαν με την απόφαση του παιδιού τους, έχοντας ένα κακό προαίσθημα και προσπαθούσαν κάθε φορά να την αποτρέψουν ζητώντας της να μην επισκέπτεται το σπίτι του τυφλού παχύσαρκου μεσήλικα. Όπως είπε τόσο η 22χρονη, όσο και οι γονείς στους αστυνομικούς, την Τετάρτη 03/05/2017  θα επισκεπτόταν για 4η φορά το υπόγειο της οδού Όθωνος για να πλύνει τα πιάτα, να βάλει πλυντήριο και να σκουπίσει. Ο 52χρονος, είχε καταφέρει να πείσει τη μικρή ότι είναι τυφλός και βλέπει μόνο σκιές και για το λόγο αυτό κάθε φορά που περνούσε το κατώφλι του υπογείου της έδινε να φορά ένα αμάνικο φόρεμα που έμοιαζε με στολή καμαριέρας, λέγοντάς της ότι πρέπει να κυκλοφορεί με αυτό για «να την ξεχωρίζει ανάμεσα στις σκιές που έβλεπε και να μην κουτουλάνε».

Στις πέντε και μισή το απόγευμα της Τετάρτης η κοπέλα, κατέβηκε τα σκαλιά του υπογείου και έκλεισε πίσω της τη λευκή μεταλλική πόρτα. Φόρεσε την αμάνικη στολή της καμαριέρας και κατευθύνθηκε στο νεροχύτη για να πλύνει τα πιάτα. Ο ανώμαλος «τυφλός» που παραμόνευε, της επιτέθηκε και πριν προλάβει να αντιδράσει τη νάρκωσε και την έριξε στο κρεβάτι. 

Εκείνη την ώρα η μητέρα του κοριτσιού άρχισε να καλεί το παιδί της στο κινητό της τηλέφωνο. Δεν το σήκωνε ενώ από τις 7 και μετά ήταν απενεργοποιημένο. Ο 52χρονος φρόντισε να βγάλει τη μπαταρία προφανώς για να μην μπορεί να εντοπιστεί το στίγμα της και συνέχισε ανενόχλητος το ελεεινό του έργο. Η 22χρονη δεμένη πισθάγκωνα με τους ιμάντες και τα πόδια στο προσκέφαλο, φιμωμένη και βυθισμένη σε βαθύ σκοτάδι από τη μαύρη μάσκα που της είχε φορέσει ο «τυφλός» βασανιστής δεχόταν χτυπήματα σε όλο της το σώμα. Το κτήνος, την κακοποιούσε, την έβριζε και τη νάρκωνε. Και κάθε φορά που συνερχόταν και άνοιγε τα μάτια της, την «πότιζε» με αναισθητικό για να την έχει σε καταστολή.

Το μεσημέρι της Πέμπτης οι γονείς φτάνουν από την επαρχία και μεταβαίνουν στο αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου για να καταγγείλουν την εξαφάνιση της κόρης τους. Το μόνο που γνώριζαν ήταν ότι  το κορίτσι, δουλεύει σε έναν τύπο για 25 ευρώ και τον βοηθάει γιατί είναι τυφλός. Τους είχε πει  ότι αυτόν παλιά τον βοηθούσε ο Δήμος με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι». Οι γονείς το είπαν στους αστυνομικούς στου Ζωγράφου και στη συνέχεια πηγαίνουν στο Α.Τ Δάφνης. Ένας αστυνομικός καταλαβαίνει ότι η κατάσταση είναι ιδιαίτερα σημαντική και χωρίς να χάσει χρόνο ενημερώνει τον προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και αποφασίζεται να στήσουν ολόκληρη επιχείρηση. Ο αξιωματικός της Ασφάλειας παίρνει το Δήμο γιατί οι γονείς ήξεραν το επώνυμο του 52χρονου και βάσει περιγραφής καθώς η κοπέλα είχε περιγράψει πως αυτός ήταν εύσωμος καταφέρνουν να βρουν τη διεύθυνση. Και πάνε κατευθείαν εκεί. Χτυπούν την πόρτα και ο 52χρονος μετά από απανωτά χτυπήματα ανοίγει απλά το παράθυρο και σαν να μην τρέχει τίποτα τους λέει ότι η 22χρονη πέρασε από εκεί, καθάρισε και έφυγε. Όμως δεν τους έπεισε. Προσποιούνται πως φεύγουν και ζητούν να γίνει κατ' οίκον έρευνα παρουσία εισαγγελέα όπως ορίζει ο νόμος. Όμως κάποιες κραυγές βοήθειας που βγαίνουν σε ανύποπτο χρόνο από το διαμέρισμα του «τυφλού» τους συγκλονίζουν.

Αντιλαμβάνονται ότι έχουν να κάνουν με μια κατάσταση ζωής και θανάτου και ότι το κορίτσι είναι μέσα φυλακισμένο και κινδυνεύει. Αμέσως καλούν και πάλι τον προϊστάμενο τους και ζητούν οδηγίες. Ο αξιωματικός αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης, γνωρίζει ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και δίνει εντολή να μπουν μέσα στο σπίτι και να απελευθερώσουν την κοπέλα.

Με τη βοήθεια βαριοπούλας σπάνε την πόρτα μπαίνουν μέσα και αν αντικρίζουν ημίγυμνο τον 52χρονο και την κοπέλα δεμένη στο κρεβάτι σε κατάσταση σοκ. Αμέσως περνούν χειροπέδες στον άντρα και λύνουν τα δεσμά της κοπέλας η οποία με δάκρυα στα μάτια άρχισε να τους φυλάει τα χέρια και να εκλιπαρεί να την πάρουν από εκεί. Η κοπέλα φεύγει με ασθενοφόρο για το νοσοκομείο και οι αστυνομικοί κατάσχουν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Τα γυαλιά με την ενσωματωμένη μίνι κάμερα έχουν καταγράψει δεκάδες καρέ από τα όσα φρικτά έζησε η κοπέλα και τώρα οι αστυνομικοί από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ που έχουν πάρει τον υπολογιστή και τις κάρτες μνήμης από τις μικροκάμερες προσπαθούν να ανασύρουν τα αρχεία για να «ξεκλειδώσουν» τη δράση και το παρελθόν του 52χρονου «τυφλού» βασανιστή της Δάφνης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top