Ο τρόμος και ο φόβος πολλών, ο Αλβανός κακοποιός Αλκέτ Ριζάι ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ – ΒΙΝΤΕΟ

Στο Εφετείο της Λαμίας ο Αλβανός κακοποιός

Ο τρόμος και ο φόβος πολλών, ο Αλβανός κακοποιός Αλκέτ Ριζάι ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ – ΒΙΝΤΕΟ

​Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε την Πέμπτη στο Εφετείο Λαμίας ο Αλβανός κακοποιός Αλκέτ Ριζάι για δίκη που αφορούσε στην υπόθεση ομηρίας στις φυλακές Μαλανδρίνου τον Μάρτιο του 2013. Τότε ο Ριζάι, λέγοντας ψέματα στους αστυνομικούς πως είχε δήθεν στα χέρια του εκρηκτικά και χειροβομβίδες, κράτησε για 24 ώρες όμηρους πέντε σωφρονιστικούς υπαλλήλους, θέλοντας να αποδράσει από τις φυλακές. Έπειτα από επιχείρηση των ΕΚΑΜ, παρουσία και ελεύθερων σκοπευτών, ο βαρυποινίτης Αλκέτ Ριζάι παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές.

Ο βαρυποινίτης και οι συνεργοί του απολογήθηκαν την περασμένη Πέμπτη για τις πράξεις τους, λέγοντας μεταξύ των άλλων, πως δεν ήθελαν να κάνουν κακό στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Το μόνο που, όπως είπαν, ήθελαν ήταν η … ελευθερία τους!

rizai.jpg

Ο Ριζάι, ο οποίος σήμερα κρατείται στις φυλακές Δομοκού, απαντώντας σε ερωτήσεις για την υπόθεση ομηρίας στις φυλακές Μαλανδρίνου, ισχυρίστηκε πως βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικού που μάλιστα έπαιρνε για πρώτη φορά.

Το δικαστήριο τους επέβαλλε ποινή κάθειρξης 10 ετών και 8 μηνών, καθώς και 5 χρόνια στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων.

Πάντως ο Ριζάι δεν φάνηκε να ανησυχεί ιδιαίτερα για την απόφαση, καθώς σε 1,5 χρόνο συμπληρώνει την ποινή των ισοβίων που του έχει επιβληθεί και σύμφωνα με το νόμο αποφυλακίζεται.

«Δεν είμαι ούτε άγιος, ούτε διάολος. Είτε με δικάσετε, είτε όχι σε ενάμιση χρόνο θα είμαι έξω», φέρεται να δήλωσε μέσα στο Εφετείο σύμφωνα με το lamiastar.gr.

Ποιος είναι ο Αλκέτ Ριζάι

Θεωρείται ένας από τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς στην χώρα.

Αρχικά, έγινε «γνωστός» στην Αστυνομία, το 1990, για συμμετοχή σε κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών. Έμεινε στη φυλακή από το 1996 μέχρι το 1999.

Δεύτερη φορά, συνελήφθη στις 15 Απριλίου το 2003 σε διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια, μένοντας κρατούμενος σε Κέρκυρα και έπειτα Κορυδαλλό, απ΄όπου απέδρασε για πρώτη φορά με ελικόπτερο το 2006, αλλά συνελήφθη λίγες ημέρες αργότερα. Η δεύτερη απόδραση με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού, ήταν το 2009, παρέα με το Βασίλη Παλαιοκώστα, με τη βοήθεια της συντρόφου του, Σούλας. Συνελήφθη όμως, στις 17 Νοεμβρίου του ίδιου έτους μαζί με τη σύντροφό του, στο Γραμματικό.

Ο έρωτας με τη Σούλα από το Περιστέρι

soula.jpg

Οι δυο τους σύμφωνα με τα λεγόμενα της Σούλας, γνωρίστηκαν σε καφετέρια, το 2003, και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, με τον Αλβανό κακοποιό, να φέρεται τέλεια στα παιδιά που απέκτησε από τον προηγούμενο γάμο της.

Όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν η Σούλα, η ίδια δεν γνώριζε ότι ο Ριζάι ήταν κακοποιός. «Είναι ο άνθρωπος μου», είχε πει, λέγοντας μάλιστα πως οι δυο τους έκαναν και σχέδια γάμου!

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top