ΑΥΤΟΙ είναι οι αγαπημένοι προορισμοί για την Πρωτομαγιά!

Πού επέλεξαν να πάνε οι περισσότεροι εκδρομείς

ΑΥΤΟΙ είναι οι αγαπημένοι προορισμοί για την Πρωτομαγιά!

Ιδιαίτερα αυξημένη, σε σχέση με πέρυσι δείχνει η κίνηση των εκδρομέων της Πρωτομαγιάς, που όπως φαίνεται επέλεξαν κοντινές αποδράσεις στα νησιά του Αργοσαρωνικού, αλλά και προορισμούς που έχουν οδική πρόσβαση.

Λίγο το ωραιότατο τριήμερο, λίγο ο καλοκαιρινός καιρός και οι εκδρομείς… όπου φύγει φύγει! Μάλιστα, αν και πέρυσι, σύμφωνα με στοιχεία της δημοφιλούς μηχανής αναζήτησης trivago, στις πρώτες επιλογές βρίσκονταν προορισμοί του Εξωτερικού, φέτος οι περισσότεροι «ψήφισαν» Ελλάδα!

Με την απεργία στα λιμάνια να περιορίζει τις επιλογές, ο εσωτερικός τουρισμός του τριημέρου έδειξε να προτιμά ιδιαίτερα τα νησιά του Αργοσαρωνικού, όπως την Αίγινα που φέτος προχώρησε σε μια κίνηση - ματ για να αυξήσει την επισκεψιμότητα: με πρωτοβουλία της ένωσης ξενοδόχων του νησιού, διατέθηκαν 1.100 κρεββάτια την παραμονή της Πρωτομαγιάς!

Στους δημοφιλέστερους προορισμούς του τριημέρου βρέθηκαν, όμως, και αυτοί που έχουν οδική πρόσβαση, με το Ναύπλιο, τη Θεσσαλονίκη και την Μονεμβασιά να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις προτίμησης!

Αν, πάντως, ανήκετε σε εκείνους πο�� δεν κατάφεραν ή δεν μπόρεσαν να αποδράσουν, υπομονή: του Αγίου Πνεύματος «πέφτει» την Δευτέρα, 1η Ιουνίου, οπότε… έρχεται ξανά τριήμερο!

Δείτε στο βίντεο το σχετικό ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο του Star!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Με καλό καιρό το τριήμερο της Πρωτομαγιάς- Σε απεργιακό κλοιό η χώρα την Παρασκευή

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top