Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio: Γιατί θεωρείται «Κλασσική Αξία»

Ποιοι το ψήφισαν

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio κλασσική αξία

Με δυναμικό στιλ, κορυφαίες μηχανολογικές επιλογές και απόλυτη οδηγική αίσθηση, κάθε άλλο παρά έκπληξη προκαλεί η ψήφιση της Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio ως “FUTURE CLASSIC”, επιβεβαιώνοντας απόλυτα την «κλασσική αξία» που χαρακτηρίζει δεκάδες μοντέλα στην ιστορία της Ιταλικής μάρκας.

Σε μηχανολογικό επίπεδο η ιδανική κατανομή βάρους, η πίσω κίνηση με το ενεργό διαφορικό και βέβαια ο Bi-Turbo V6 κινητήρας των 2,9 λίτρων απόδοσης 510 ίππων δημιουργούν ένα σύνολο με καταιγιστικές επιδόσεις (0-100χλμ./ώρα σε 3,9’’) και παράλληλα ισορροπημένες αντιδράσεις ακόμα και στο όριο. Ένα αυτοκίνητο σχεδιασμένο για οδηγική απόλαυση κάθε στιγμή.

Οι διοργανωτές ζήτησαν από τους ψηφοφόρους να επιλέξουν τα αυτοκίνητα που πιστεύουν ότι μετά από 50 χρόνια θα θεωρούνται κλασσικά, με την Giulia Quadrifoglio να κατακτά με διαφορά την 1η θέση χάρη στο οδηγικό της ταπεραμέντο, την ακρίβεια και αμεσότητα που προσφέρει στις εντολές του οδηγού και βέβαια το μοναδικό της στιλ που την ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο ανταγωνιστικό μοντέλο. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top