Προκρίθηκε στα ημιτελικά της Πέμπτης ο Τσάκωνας – Περπατώντας πέρασε ο Μπολτ!

Ο Έλληνας σπρίντερ έκανε την καλύτερη φετινή του επίδοση με 20.31

Προκρίθηκε στα ημιτελικά της Πέμπτης ο Τσάκωνας – Περπατώντας πέρασε ο Μπολτ!

Τη μεγάλη μάχη για την παρουσία του στον τελικό των 200μ. θα δώσει ο Λυκούργος Τσάκωνας την Πέμπτη.

Ο Έλληνας σπρίντερ προκρίθηκε με 20.31 (η καλύτερη φετινή του επίδοση) στην 24άδα του αθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ολυμπιονίκης Τζάστιν Γκάτλιν διήνυσε την απόσταση σε 20.42!

Την κορυφαία επίδοση είχε ο τρίτος ολυμπιονίκης στα 100μ. ο Καναδός Ντε Γκράσε με 20.09, ενώ ο Γιουσέιν Μπολτ πέρασε με 20.28 χωρίς να πιέσει τον εαυτό του. Υπενθυμίζεται ότι ο ταχύτερος άνθρωπος του πλανήτη έχει βάλει στόχο να ρίξει το ρεκόρ κάτω από 19 δευτερόλεπτα στα 200 μέτρα…

Πέρασε ο Βολικάκης - Εκτός ημιτελικού η Πεσιρίδου στα 100μ. εμπόδια

Ο Χρήστος Βολικάκης μέσω των ρεπεσάζ πέρασε στον δεύτερο γύρο του κεϊρίν στην ποδηλασία πίστας.

Ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής τερμάτισε σε 10.091 και πήρε το εισιτήριο στον δεύτερο γύρο του κεϊρίν, εκεί θα βρει απέναντι του τον Mαλαισιανό Αζιζουλχασνί Αγουάνγκ με 10.399, ο οποίος πήρε την πρωτιά στην πρώτη σειρά των ρεπεσάζ.

Εξάλλου, η Ελισάβετ Πεσιρίδου δεν κατάφερε να προκριθεί στους ημιτελικούς των 100 μέτρων με εμπόδια, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η Ελληνίδα σπρίντερ κατετάγη έβδομη στην τρίτη προκριματική σειρά με επίδοση 13.10 και 33η στο σύνολο, μένοντας εκτός των 24 αθλητριών που πήραν το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top