ΞΥΛΟ στο τουρνουά του Βελιγραδίου- Δεν έληξε ποτέ ο αγώνας της Εθνικής Νέων με την Κροατία

Κατακτήσαμε τη δεύτερη θέση

ΞΥΛΟ στο τουρνουά του Βελιγραδίου- Δεν έληξε ποτέ ο αγώνας της Εθνικής Νέων με την Κροατία

Ένταση επικράτησε στο τουρνουά του Βελιγραδίου κατά τη διάρκεια αγώνα της Εθνικής Πόλο Νέων Ανδρών με την ομάδα της Κροατίας. Μάλιστα, ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω της έντασης ενώ οι παίκτες των δυο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια!

Ας δούμε όμως τι συνέβη… Το παιχνίδι βρισκόταν στα μισά του τελευταίου οκταλέπτου, όταν ένα χτύπημα Κροάτη παίκτη προς το Νίκο Γαρδίκα αποτέλεσε την αφορμή για τον τσακωμο. Είχαν προηγηθεί πολλά σκληρά χτυπήματα των Κροατών, οι οποίοι μάλιστα στο τρίτο οκτάλεπτο δέχτηκαν αποβολή χωρίς αντικατάσταση.

Παρά το σκληρό παιχνίδι των Κροατών, οι Έλληνες κατάφεραν να είναι μέσα στο παιχνίδι. Το τέλος του τρίτου οκταλέπτου βρήκε τις ομάδες ισόπαλες (9-9). Ωστόσο, στο τέταρτο οκτάλεπτο οι Κροάτες κατάφεραν να σημειώσουν δυο τέρματα και επειδή ο αγώνας διεκόπη… πήραν και την νίκη!

Έτσι, η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου κατέκτησε την δεύτερη θέση στο τουρνουά.

Οκτάλεπτα: 2-2, 4-3, 3-4, 0-2 - ΔΙΑΚΟΠΗ

Για την ελληνική ομάδα σκόραραν: Γιαννόπουλος 3, Λιαπάκης 2, Γαρδίκας 1, Παπαναστασίου 1, Καπετανάκης 1, Γκιουβέτσης 1

Η αποστολή της ελληνικής ομάδας αποτελείται από τους εξής 14 υδατοσφαιριστές: Μανώλης Ζερδεβάς, Νίκος Δελαγραμμάτικας, Νίκος Γαρδίκας, Νίκος Τσολακούδης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γρηγόρης Γιαννόπουλος, Παύλος Μουρατίδης, Μανώλης Τσαχειλίδης, Μανώλης Λιαπάκης, Κώστας Γκιουβέτσης, Γρηγόρης Καπετανάκης, Λουκάς Καλομενίδης, Κίμων Αλεξίου.

ΔΕΙΤΕ εδώ βίντεο από τα επεισόδια του αγώνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top