Στη «μάχη» του EuroCup ρίχνονται ΑΕΚ, Άρης και ΠΑΟΚ

Στις 19.00 το απόγευμα της Τετάρτης

Στη «μάχη» του EuroCup ρίχνονται ΑΕΚ, Άρης και ΠΑΟΚ
Στη «μάχη» του EuroCup ρίχνονται ΑΕΚ, Άρης και ΠΑΟΚ. Οι τρεις εκπρόσωποι του ελληνικού μπάσκετ αγωνίζονται στην πρεμιέρα (14/10) με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει εντός έδρας αγώνες για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ ο Άρης θα πρέπει να μετακινηθεί.

Συγκεκριμένα, για τον 4ο όμιλο, ο Άρης αγωνίζεται στην Τουρκία με αντίπαλο την Τραμπζονσπόρ, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ουγγρική Ζολνόκι Ολάι για τον 5ο όμιλο, ενώ η ΑΕΚ φιλοξενεί τη ρωσική Κράσνι Βόλγκογκραντ για τον 6ο όμιλο. To τζάμπολ και των τριών αναμετρήσεων έχει οριστεί για τις 19:00.

Έξι όμιλοι των έξι ομάδων έχουν διαμορφωθεί στην κανονική περίοδο στο EuroCup (οι τρεις πρώτοι της Δυτικής Περιφέρειας και οι τρεις τελευταίοι της Ανατολικής), με την τελευταία αγωνιστική (10η) να έχει οριστεί για τις 16 Δεκεμβρίου.

Την πρόκριση στη φάση των «32» εξασφαλίζουν οι τέσσερις πρώτοι από κάθε όμιλο. Από τις 24 ομάδες του EuroCup και τις 8 που θα αποκλειστούν από την κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας θα προκύψουν οι 8 όμιλοι της φάσης των «32» (5 Ιανουαρίου-10 Φεβρουαρίου) Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top