Αποζημίωση 1,5 εκατ. δολαρίων στον Γκαλέτι θα πρέπει να καταβάλλει ο Ολυμπιακός

Δικαιώθηκε στη δικαστική διαμάχη ο Αργεντίνος άσος

Αποζημίωση 1,5 εκατ. δολαρίων στον Γκαλέτι θα πρέπει να καταβάλλει ο Ολυμπιακός

​Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι κέρδισε την δικαστική μάχη με τον Ολυμπιακό και οι Πειραιώτες θα αναγκαστούν να του δώσουν 1.500.000 δολάρια. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από το απροσδόκητο και απρόσμενο διαζύγιο του Λουτσιάνο Γκαλέτι με τον Ολυμπιακό και τώρα φαίνεται πως μπαίνει ένα οριστικό τέλος σ' αυτήν την ιστορία.

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαμάχη και οδηγήθηκαν στις αίθουσες των δικαστηρίων για να λύσουν τις οικονομικές τους ��ιαφορές. Σύμφωνα με πληροφορίες και μ' ένα δημοσίευμα της "AS" ο Αργεντινός άσος, δικαιώθηκε στην δικαστική διαμάχη που είχε με τους Πειραιώτες και πλέον περιμένει τα χρήματα που του οφείλει η ΠΑΕ.

Πρόκειται για 1.500.000 δολάρια τα οποία θα βγάλει ο Ολυμπιακός από τα ταμεία του για να τα δώσει στον Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της "AS" όπως το παρουσιάζει η εφημερίδα "Γαύρος" αναφέρει:

Λουτσιάνο Γκαλέτι αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο το 2010, λόγω ενός προβλήματος στα νεφρά (σ.σ. έκανε μεταμόσχευση πριν από δύο μήνες, με δότη τον πατέρα του). Ο Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής των Ιντεπεντιέντε, Σαραγόσα και Ατλέτικο Μαδρίτης αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό όταν αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο και η ελληνική ομάδα δεν ήθελε να πληρώσει. Ο Γκαλέτι διεκδίκησε αποζημίωση και την κέρδισε, όπως μας ενημέρωσε ο δικηγόρος του, Βιθέντε Μόντες. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πληρώσει 1.500.000$".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top