Αίσθηση προκάλεσαν τα Drops of Peace & Drops of Breath στο κοινό της Καλαμάτας

Σταθερή η παρουσία της Opel σε ρόλο χορηγού οχημάτων

Αίσθηση προκάλεσαν τα Drops of Peace & Drops of Breath στο κοινό της Καλαμάτας
Σε ένα από τα πιο όμορφα θεματικά πάρκα της Ελλάδος, και συγκεκρ��μένα στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων της Καλαμάτας, μεταφέρθηκε το περασμένο μήνα η ομάδα των Drops of Peace και Drops of Breath, στα πλαίσια του 22ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού.

Το μοναδικό στο είδος του, διεθνούς φήμης υπαίθριο μουσείο αποτέλεσε ένα ξεχωριστό σκηνικό για τα δρώμενα της σπουδαίας καλλιτεχνικής ομάδας.Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη. Μέσα στο πάρκο όλη η ομάδα, με επτά χορευτές από τη Γαλλία, την Ελλάδα και την Κύπρο - κάποιοι από τους οποίους με αναπηρία - έδωσε το δικό της μήνυμα μέσα από την παράσταση Drops of Peace. Πρόκειται για την επίγεια μεταφορά της υποβρύχιας παράστασης χορού Drops of Breath, όπου πλήθος μικρών και μεγάλων θεατών είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα πολυμορφικό βιωματικό ταξίδι στους υπέροχους κήπους του Πάρκου Σιδηροδρόμων.

Την επομένη στο Μέγαρο της Καλαμάτας, έγινε προβολή της ομώνυμης ταινίας-καταγραφής της υποβρύχιας παράστασης, ενώ ακολούθησε άκρως ενδιαφέρουσα και διαδραστική συζήτηση με το κοινό. Και στις δύο τις εκδηλώσεις η Opel, είχε φυσική παρουσία, ενώ 3 αυτοκίνητα - δύο Opel Astra και ένα Opel Vivaro - κυκλοφορούσαν και μετέφεραν τους χορευτές - συμπεριλαμβανομένων και εκείνων με αναπηρία - στην πόλη, με αυτοκόλλητα της συνεργασίας αυτής, που ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2015.

Με αυτό τον τρόπο η Opel, αποδεικνύει για μία ακόμα φορά την υποστήριξή της σε καινοτόμες δράσεις μέσα από τις οποίες αναδεικνύονται κοινωνικές, περιβαλλοντικές, πολιτιστικές και καλλιτεχνικές αξίες.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top