H ανοιχτή έκδοση του Range Rover Evoque είναι έτοιμη

Θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016

H ανοιχτή έκδοση του Range Rover Evoque είναι έτοιμη
Με μαύρη κουκούλα που ανοίγει σε 18 δευτερόλεπτα και κλείνει σε 21 ακόμη και με ταχύτητα που αγγίζει τα 48 χλμ./ώρα το Range Rover Evoque Convertible είναι έτοιμο να πάρει το δικό του μερίδιο στην συγκεκριμένη αγορά.

Τετραθέσιο με ανεμοθώρακα που «κόβει» τον αέρα και πορτμπαγκάζ που φτάνει τα 251 λίτρα ανεξάρτητα με την θέση της οροφής το νέο ανοιχτό μοντέλο έχει και κάτι παραπάνω. Τους νέους πλευρικούς αερόσακους θώρακος κεφαλής αλλά και το εξαιρετικά άμεσο σύστημα προστασίας το οποίο μέσα σε 90 msec ανοίγει τις αλουμινένιες μπάρες σε περίπτωση ανατροπής.

To εσωτερικό είναι ίδιοπ με αυτό της κλειστής έκδοσης με πλούσιο εξοπλισμό μεταξύ των οποίων υπάρχει κάμερα οπισθοπορείας, climate control για το πίσω κάθισμα, Wi-Fi hotspotAndroid Auto και Apple CarPlay.

Όσον αφορά τους κινητήρες υπάρχει υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ βενζίνης 2 λίτρων με απόδοση 240 άλογα και υπερτροφοδοτούμενο diesel 2 λίτρων με απόδοση 150 ή 180 ίππους. Αμφότεροι συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων ενώ υπάρχει τετρακίνηση με συστήματα για ιδιαίτερα δύσκολες καταστάσεις. Το νέο Evoque Convertible θα αρχίσει να πωλέιται στα μέσα του 2016.

Βαγγέλης Γκούμας




Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top