Το νέο Suzuki Baleno στην Φρανκφούρτη

Με 1000άρη τούρμπο κινητήρα

Το νέο Suzuki Baleno στην Φρανκφούρτη
Από την παραγωγή του Suzulight το 1955, η Suzuki έχει κατασκευάσει πλειάδα compact αυτοκινήτων που πάντοτε κατάφερναν να προσφέρουν στη μάρκα αξία πολύ μεγαλύτερη από το μέγεθός τους. Εξελιγμένο βάσει αυτής της μακροχρόνιας εμπειρίας και εξειδίκευσης, το Baleno διαθέτει κομψό και ταυτόχρονα δυναμικό σχεδιασμό, ευρύχωρη καμπίνα και χώρο αποσκευών, και μια σειρά από νέες τεχνολογίες.

Ανάμεσά τους, η νέα άκαμπτη και ιδιαίτερα ελαφριά πλατφόρμα του αμαξώματος, ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας BOOSTERJET 1.0 λίτρου, με τεχνολογία άμεσου ψεκασμού, και το SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) που περιλαμβάνει υποβοήθηση εκκίνησης από έναν ενσωματωμένο ηλεκτρικό κινητήρα.

Όλα αποτελούν στοιχεία που συμβάλλουν σε μια ευχάριστη και παράλληλα οικονομική οδηγική εμπειρία, προσδίδοντας στο Baleno πολλά περισσότερα χαρίσματα εκτός από τη δυναμική εμφάνιση και την αξιοπιστία.

Το ολοκαίνουριο Suzuki Baleno, το οποίο θα εμφανιστεί σε παγκόσμια πρεμιέρα στην 66η έκθεσηαυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, θα αρχίσει να διατίθεται στην Ευρώπη την άνοιξη του 2016.

Βαγγέλης Γκούμας




Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top