Η Mitsubishi στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2015

Ευρωπαϊκό ντεμπούτο για το ανανεωμένο Outlander PHEV

Η Mitsubishi στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2015
Το ανανεωμένο 2016MY Outlander PHEV της Mitsubishi το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το Σεπτέμβριο, θα κάνει το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο του στην 66η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης Δίπλα στο νέο Outlander PHEV θα εκτίθεται η έκδοση ράλι του Outlander PHEV που θα τρέξει στο Baja Portalegre 500 cross-country rally και αρκετά μοντέλα παραγωγής από μία συνολική γκάμα 15 οχημάτων .

Το νέο Outlander PHEV είναι ��να plug-in υβριδικό ηλεκτρικό όχημα που μπορεί να παρέχει ηλεκτρική ενέργεια στο σπίτι, κάτι που αυξάνει την αξία της χρηστικότητάς του ακόμα και όταν είναι σταματημένο. Χρησιμοποιεί το Plug-in Hybrid EV System της Mitsubishi Motors, που αποτελείται από ένα σύστημα Twin Motor 4WD, με ανεξάρτητα μοτέρ για την κίνηση των εμπρός και πίσω τροχών, και μία υψηλής χωρητικότητας μπαταρία τοποθετημένη κάτω από το πάτωμα για ηλεκτρική οδήγηση χωρίς χρήση βενζίνης ή εκπομπές CO2.

Η MMC θα παρουσιάσει επίσης ένα σύστημα παροχής ηλεκτρισμού Vehicle-to-Home (V2H) που θα διατίθεται για το νέο Outlander PHEV. Επίσης θα εκτίθεται το Smartphone Link Display Audio (SDA) που υποστηρίζει και τις δύο λειτουργίες αναπαραγωγής οθόνης (mirroring) Android Auto and Apple CarPlay και διατίθεται με το Pajero SUV της Ευρωπαϊκής αγοράς από τον Αύγουστο.

Βαγγέλης Γκούμας



Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top