Προληπτική ανάκληση Toyota Yaris και Hilux

Λόγω προβληματικών αερόσακων

Toν προληπτικό έλεγχο ξεκίνησε η Ελληνική αντιπροσωπεία της Toyota σε 42.720 Yaris και Hilux, τα οποία παρήχθησαν από τις 2 Ιανουαρίου 2006 έως 10 Αυγούστου 2011, λόγω των προβληματικών αερόσακων της Takata.

Στα συγκεκριμένα αυτοκίνητα υπάρχει το ενδεχόμενο το σύστημα πυροκροτητή του αερόσακου οδηγού να ην λειτουργήσει κανονικά με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί η πλήρης εκτόνωσή του. Οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων οχημάτων θα ειδοποιηθούν μέσω συστημένης επιστολής για να πάνε στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Toyota για να γίνει ο έλεγχος και η πιθανή αντικατάσταση χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι καταναλωτές να επικοινωνήσουν στο 210 2808222 με ώρες λειτουργίας από τις 09.00πμ έως 05:00μμ.Να σημειώσουμε ακόμη ότι υπήρξε ανάκληση στα τέλη του περασμένου μήνα που αφορούσε 52.641 Avensis, Corolla και Yaris, με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.

Βαγγέλης ΓκούμαςΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top