To νέο Volvo XC90 πήρε και άλλο βραβείο

Για τον σχεδιασμό του

To νέο Volvo XC90 πήρε και άλλο βραβείο



Ο Ρόμπιν Πέιτζ (Robin Page), Αντιπρόεδρος Εσωτερικού Σχεδιασμού της Volvo Cars και υπεύθυνος για το design του εσωτερικού του Νέου Volvo XC90, τιμήθηκε με το βραβείο ‘Interior Designer of the Year Award’, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε μια λίστα διακεκριμένων σχεδιαστών αυτοκινήτου. Η κριτική επιτροπή απένειμε επίσης στο Νέο Volvo XC90 τον τίτλο ‘Interior Design of the Year’, για Όχημα Παραγωγής.

Τα βραβεία, η απονομή των οποίων έγινε στο πλαίσιο της έκθεσης Automotive Interiors Expo 2015, στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, αντανακλ��ύν το σχεδιαστικό άλμα που έκανε η Volvo Cars με το λανσάρισμα του νέου XC90.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα βραβεία έρχονται να προστεθούν στο βραβείο 'Best of the Best', που είχε κερδίσει το Νέο XC90 πριν μερικές εβδομάδες στο διαγωνισμό Red Dot Award, για την ιδιαίτερη ποιότητα και πρωτοπορία του design του, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε σχεδόν 5.000 προϊόντα από 31 διαφορετικές κατηγορίες. Οι
παραγγελίες του νέου XC90 να ξεπερνούν κάθε προσδοκία και να αντιπροσωπεύουν ήδη το μισό του εκτιμώμενου όγκου παραγωγής για το 2015.

Βαγγέλης Γκούμας




Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top