Τσακαλώτος: Οι αριστεροί και Παοκτζήδες είναι μεγαλόκαρδοι!

Αντιπαράθεση με ποδοσφαρικό χρώμα στη Βουλή

Τσακαλώτος:Οι αριστεροί και Παοκτζήδες είναι μεγαλόκαρδοι

Ποδοσφαιρική κατάληξη με  ολίγον…   βόλεϊ είχε η αντιπαράθεση στη Βουλή μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και του  βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ηλία Κουτσούκου, με αφορμή  την τοποθέτηση του Φραγκίσκου Κουτεντάκη στο γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής!  

Κάνοντας χιούμορ ο υπουργός Οικονομικών (και  φίλαθλος του ΠΑΟΚ ως γνωστόν) δήλωσε απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ,  για την κριτική που είχε ασκήσει:    «Οι αριστεροί και οι Παοκτζήδες έχουν ένα κοινό, είναι μεγαλόκαρδοι, δεν έχουν μικροπρέπεια».

Πάντως αναγνώρισε σχετικά με το… βόλεϊ ότι «θα μπορούσα να πω ότι ο καλύτερος πασαδόρος βολεϊμπολίστας δεν ήταν Παοκτζής αλλά ήταν ο Μουστακίδης του Ολυμπιακου »!  

Ο κ.  Κουτσούκος  όμως δεν φάνηκε να εκτιμά το «χιούμορ» του υπουργού,   καθώς απάντησε ότι αντιπαρέρχεται «τα κρύα ανέκδοτα, τα έχει κάνει εισαγωγή από κει που μεγάλωσε και σπούδασε, και μου θυμίζει το  ανέκδοτο “κι εσείς βασανίζετε τους μαύρους”.  

Ακολούθησε λίγο αργότερα η απάντηση του κ. Τσακαλώτου ο οποίος υποστήριξε με τη σειρά του:  «Τουλάχιστον τα αστεία μου έχουν λίγο αστείο, τα δικά σας  είναι ξινά»…  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top