Απίστευτος καβγάς μεταξύ βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ

Καμμένος: «Ατροφικός ο εγκέφαλος της Καββαδία;» - Καββαδία: «Ύβρεις ενός θιασώτη ακροδεξιών και ρατσιστικών απόψεων»!

Απίστευτος καβγάς  μεταξύ βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ

Ένας απίστευτος για κυβερνητικούς εταίρους καβγάς ξέσπασε μεταξύ του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρη Καμμένου και της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτας Καββαδία, με αφορμή  τη συμμετοχή της στο συνέδριο του φιλοκουρδικού κόμματος στην Τουρκία.  

 «Πήγαν να μας βουλιάξουν το καράβι, έχουμε μία ιδιότυπη ομηρία και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πάνε στον εχθρό του Ερντογάν και φωτογραφίζονται χαμογελαστοί» δήλωσε ο κ. Καμμένος στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6».

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ  σχολίασε και την προτροπή του αναπληρωτή υπουργού Φώτη Κουβέλη κατά του  «υπετροφικού λόγου» στο ζήτημα της σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο, δηλώνοντας:   «Εγώ δηλαδή τώρα να πω ότι είναι ατροφικός ο εγκέφαλος της κυρίας Καββαδία ή ο εγκέφαλος του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ που στέλνει βουλευτές στο κουρδικό κόμμα;».

 «Με τον παραληρηματικό, χυδαίο λόγο του Δ.Καμμένου, δεν αξίζει να ασχοληθώ. Η δουλειά μου στο Συμβούλιο της Ευρώπης-όπου βρίσκομαι αυτή τη στιγμή-είναι πολύ σοβαρότερη από τις ύβρεις ενός θιασώτη ακροδεξιών και ρατσιστικών αντιλήψεων» έγραψε σε ανάρτησή της στο twitter η κ. Καββαδία, σχολιάζοντας καυστικά τα όσα υποστήριξε ο κ. Καμμένος. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top