Λουλούδια, αγκαλιές και φιλιά στον Τσίπρα από τους κατοίκους της Θράκης

Ο Πρωθυπουργός βρίσκεται στην Ξάνθη στο πλαίσιο του 6ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την αναπαραγωγική ανασυγκρότηση

Θράκη: Λουλούδια, αγκαλιές και φιλιά στον Τσίπρα

Στη Θράκη βρίσκεται ο Πρωθυπουργός στο πλαίσιο του 6ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Ξάνθη.

Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε τα Θερμοκήπια Θράκης, στο Εράσμιο και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, Κωνσταντίνο Χαλιορή. Τα εν λόγω θερμοκήπια λειτουργούν με τη μέθοδο της υδροπονίας, αξιοποιώντας τις τοπικές γεωθερμικές πηγές.

Οι κάτοικοι της περιοχής φαίνετιαι πως υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες τον Πρωθυπουργό, βάσει όσων απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός. Οι αγκαλιές, τα φιλιά και τα λουλούδια δεν έλειψαν κατά την υποδοχή του και κατά τις συναντήσεις του με τους Θρακιώτες.

Μάλιστα, μία γυναίκα τον ευχαρίστησε για την εξαγγελία για το κοινωνικό μέρισμα και στη συνέχεια του ζήτησε να επισκεφθεί έναν ηλικιωμένο που ήθελε πολύ να συναντήσει τον Πρωθυπουργό, αλλά  δεν μπορούσε να περπατήσει κι ο Αλέξης Τσίπρας το έκανε.

Ακόμη, ο Πρωθυπουργός περιηγήθηκε σε εργοστασιακούς χώρους του Ομίλου Πλαστικά Θράκης.

Μαζί του βρίσκονται οι υπουργοί Γιώργος Σταθάκης, Έφη Αχτσιόγλου και Αλέξης Χαρίτσης, τοπικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ο γραμματέας της Κ.Ε. Παναγιώτης Ρήγας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top