Πολιτικά αντίθετος ο Πάνος Καμμένος με την άδεια σε Κουφοντίνα

«Δεν έχουν συλληφθεί τα κεφάλια της 17Ν»

«Πολιτικά είμαι απόλυτα αντίθετος στο να δοθεί άδεια σε έναν άνθρωπο που μέχρι τώρα δεν έχει αποκηρύξει τα εγκλήματα για τα οποία έχει καταδικαστεί» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος αναφορικά με την άδεια στον Κουφοντίνα.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα υποστήριξε ότι δεν έχουν αποκαλυφθεί «οι πραγματικές κεφαλές της 17Ν» και τόνισε πως «οι έρευνες σταμάτησαν σε αυτή την ομάδα». Μάλιστα, έκανε λόγο για ασύλληπτα στελέχη της 17Ν που είναι εκτός Ελλάδας.

Αναφορικά με την παρουσία του Γιώργου Βούτση - Βογιατζή, γιου του Προέδρου της Βουλής, στην υποδοχή του Δημήτρη Κουφοντίνα έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού, είπε: «Εγώ για παιδιά δεν πρόκειται να κάνω ποτέ αναφορά. Ούτε από τη μια πλευρά, ούτε από την άλλη. Aφήστε τα παιδιά να παίξουν. Το παιδί έχει τη δική του ευθύνη. Δεν πρόκειται να μπω σε αυτή τη λογική, εγώ δεν ασχολούμαι με τα παιδιά των άλλων».

Για το θέμα της πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, είπε πως δεν υπάρχει καμία σκιά στο θέμα και πως έχουν δοθεί επίσημες εξουσιοδοτήσεις του σαουδαραβικού κράτους στον κ. Παπαδόπουλο ως εκπρόσωπό τους του στην διακρατική συμφωνία για την πώληση των βλημάτων. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top