Καμμένος: Τα έξοδά μου στο εξωτερικό τα πληρώνω από την τσέπη μου

Κόντρα με τον Θεοδωράκη στη Βουλή

Καμμένος: Τα έξοδά μου τα πληρώνω από την τσέπη μου

«Ψάξτε τις φορολογικές μου δηλώσεις,  το πόθεν έσχες μου και θα δείτε ότι τα χρήματα με τα οποία μπήκα στη Βουλή έχουν μειωθεί, αλλά έχω τη δυνατότητα τουλάχιστον,  κάποιες φορές όταν πηγαίνω ταξίδια στο εξωτερικό και έχω την ευκαιρία να συνοδεύομαι από τη σύζυγό μου,  να πληρώνω από την τσέπη μου το ξενοδοχείο μου και τα έξοδά μου» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, σε παρέμβασή του κατά την συζήτηση της πρότασης σύστασης εξεταστικής της ΝΔ για την συνομιλία του με  κρατούμενο και απαντώντας στον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, για δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά».  

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε ότι πρόκειται για  κλαμπ το οποίο είχε επισκεφθεί για πρώτη φορά το 1994 και το οποίο διαθέτει και αίθουσες που παρακολουθεί κανείς αγώνες κλπ.

Ο κ. Καμμένος συμπλήρωσε: «Τώρα αν βρέθηκε μέσα στα πλαίσια της παρακολουθήσεως να με βγάλουν φωτογραφία μπροστά από τη ρουλέτα, δεν παίζω τα λεφτά του ελληνικού λαού».

Προηγουμένως ο Σταύρος Θεοδωράκης εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Πάνου Καμμένου από το βήμα της Βουλής.

Για τις συνομιλίες του Υπουργού με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη, ο κ. Θεοδωράκης επικαλέστηκε τη δήλωση του Σταύρου Τσακυράκη ότι «οι εκπρόσωποι της εκτελεστικής εξουσίας δεν μπορούν να μιλούν με κατηγορούμενους πόσο μάλλον με καταδικασμένους σε ισόβια» και αναφέρθηκε  σε  «ταξίδια στις Άλπεις, ψώνια στο Λονδίνο,  βόλτες με τα κότερα και στα παιχνίδια στο καζίνο», όπως υποστήριξε, του κ. Καμμένου. «Πώς τα καταφέρνετε να ρίχνετε το πρωί κλάμα στα παράθυρα για τους φτωχούς συνταξιούχους και αυτούς που χάνουν τα σπίτια τους και το βράδυ “όλα στο κόκκινο”;» αναρωτήθηκε για να ακολουθήσει η απάντηση του κ. Καμμένου.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top