To παρασκήνιο της παραίτησης Κουρουμπλή και γιατί δεν την αποδέχθηκε (ακόμα) ο Τσίπρας

Η αντίδραση της ΝΔ δυσκολεύει τις κινήσεις του πρωθυπουργού

«Ο κ. Κουρουμπλής υπέβαλε σήμερα το πρωί την παραίτησή του στον πρωθυπουργό. Δηλαδή, αυτό που σε πολλές συνεντεύξεις του είπε σήμερα, ότι η παραίτηση του ειναι ανά πασά στιγμή στη διάθεση του Αλέξη Τσίπρα, δεν ήταν λόγια. Το έχει κάνει απο το πρωί, υποβάλλοντας την παραίτηση του στο Μέγαρο Μαξίμου» τόνισε η Κάτια Μακρή στο σημερινό της σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε ακόμη: Η «παραίτηση στη διάθεση του πρωθυπουργού» του Κουρουμπλή που έγινε… «λογοπαίγνιο»   

«Πλην όμως σήμερα ο κ. Τσίπας ειναι απο πολυ νωρίς στην Κέρκυρα,  με τον Ιταλό ομόλογό του για την υπογραφή της συμφωνίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και για να συζητήσουν για τις επενδύσεις, το οποίο θεωρεί μείζον ζήτημα. Άρα δεν ήθελε να το επισκιάσει με την παραίτηση ενός υπουργού» πρόσθεσε η Κ. Μακρή.

Όπως επίσης ανέφερε, το θέμα δεν συζητήθηκε καθόλου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος το άφησε ανοικτό. αλλά αφού δουν πρώτα όλα τα στοιχειά και η απόφαση θα παρθεί τις επόμενες ώρες.

«Βέβαια, η εμπειρία απο το πολιτικο ρεπορταζ λεει πως αυτα, αν ειναι να γίνουν, γίνονται στην “βράση”. Από τη στιγμή που η αντιπολίτευση σήμερα ζήτησε την αποπομπή του κ. Κουρουμπλη και το απόγευμα 23 βουλευτες της ΝΔ και ο κ. Μεϊμαράκης ανάμεσα σε αυτούς κατέθεσαν επερώτηση στη Βουλή, δυσκολεύουν οι κινήσεις του πρωθυπουργού. Παρ’ όλα αυτά κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει τις αποφάσεις του, που θα τις δούμε τις επόμενες ώρες»  κατέληξε στη σχετική αναφορά της η σχολιάστρια του Star. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top