Αποκάλυψη από την Κ. Μακρή: Ο Ερντογάν ζήτησε να επισκεφθεί την Ελλάδα το φθινόπωρο!

Ο όρος που έβαλε η Αθήνα και γιατί προβληματίζει το γεγονός ότι δεν έχει απαντήσει

«Η ένταση Τουρκίας - Γερμανίας μας προβληματίζει. Γιατι αν απομονωθεί τελείως ο Ερντογάν και καταλάβει ότι έχασε το τρένο της Ευρώπης, θα γίνει  ανεξέλεγκτος» σχολίασε η Κάτια  Μακρή στο κεντρικό δελτίο του Star, το οποίο παρουσίασε ο Παναγιώτης Στάθης.     

Όπως  πρόσθεσε, «το παράδοξο ειναι πως η μοναδική χώρα που φαίνεται να στηρίζει αυτή τη στιγμή την ευρωπαϊκή του πορεία είναι η Ελλάδα»   γι’ αυτό και όπως αποκάλυψε - ο Ερντογάν ζήτησε να έρθει το φθινόπωρο στην Αθήνα.  «Πρώτος το είπε ο πρωθυπουργός Γιλντιρίμ, όταν επισκέφθηκε πριν απο δύο μήνες τον Προκόπη Παυλόπουλο κι έκτοτε οι διπλωματικοί κύκλοι της Τουρκίας  το έθεσαν εκ νέου» τόνισε η σχολιάστρια του Star.  

Όπως ανέφερε ακόμη η Κ. Μακρή,  ο Τούρκος Πρόεδρος θέλει να έρθει για να δείξει ότι μέσω Ελλαδας υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με την Ευρώπη. Αλλά διευκρίνισε ότι «φυσικά,  με αυτές τις συνθήκες που έχουν  δημιουργήσει οι Τούρκοι σε Κύπρο και Αιγαίο, μια τέτοια επίσκεψη δεν ειναι δυνατόν να γίνει. Του εχει διαμηνυθεί πως υπάρχει μία και μόνη προϋπόθεση: Να δεχτεί να γίνει μια κοινή δήλωση, σαν  σύμφωνο μη επίθεσης,  ότι καμια χώρα δεν κινδυνεύει απο την άλλη».

Κατέληξε η Κ. Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:   

«Tο ότι ακόμη βεβαίως δεν εχει ανταποκριθεί θετικά, ενώ διακαώς επιθυμεί να έρθει , προβληματίζει. Κι’ αυτό γιατι στην Κύπρο δεν μπορεί να κάνει πλέον τίποτα, καθώς  Γάλλοι  και Αμερικανοί τον έχουν στριμώξει άσχημα. Οπότε υπάρχει η υποψία ότι θα μεταφέρει το πεδίο της έντασης και πάλι στο Αιγαίο».  

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top