Τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν οι δηλώσεις του Βασίλη Κικίλια στην εκπομπή του STAR και με ανακοίνωσή του το κόμμα «επιτίθεται» στον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ.

«Συγχαίρουμε τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνει να εμφανίσει το κόμμα του ως ουρανοκατέβατο. Για κακή του τύχη, ωστόσο, η ζοφερή πραγματικότητα που επέβαλλαν στον ελληνικό λαό κατά την περίοδο 2010-2014 δεν έχει ξεχαστεί από τον ελληνικό λαό», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όσο κι αν ο Βασίλης Κικίλιας προσπαθεί, κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει ούτε τα μέτρα ύψους 65 δισ. ευρώ, ούτε την εκτόξευση της ανεργίας από το 9 στο 27%, ούτε το PSI που διέλυσε τα ασφαλιστικά ταμεία. Ούτε βεβαίως τα πιστοποιητικά βιωσιμότητας του χρέους που επιζητούσε η κυβέρνηση Σαμαρά, αφού το θεωρούσε βιώσιμο. Άλλωστε, μόλις προχθές ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Ν. Δένδιας, ισχυριζόταν πως η ανάδειξη του ζητήματος του χρέους είναι "τεράστιο λάθος" ενώ, λίγες μέρες νωρίτερα, από το βήμα της Βουλής, ο επικεφαλής της ΝΔ ισχυριζόταν πως "το χρέος δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα"», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε επίσης: Κικίλιας: «Πήραμε ένα μέρος της δόσης και ευχολόγια- Δεν χορταίνει ο ελληνικός λαός με ευχές»

Tags: