Λαφαζάνης: Μεγάλη επιτυχία τα ποσοστά του Μελανσόν, παρά… τη δυσφήμηση από Τσίπρα!

«Το μήνυμα των Γαλλικών εκλογών είναι μήνυμα συμπόρευσης και αγώνα για όλες τις δυνάμεις της Αριστεράς στην Ελλάδα»

Λαφαζάνης: Μεγάλη επιτυχία τα ποσοστά του Μελανσόν, παρά… τη δυσφήμηση από Τσίπρα!

«Χαιρετίζω εκ μέρους της ΛΑ.Ε τα ποσοστά που συγκέντρωσε ο  Μελανσόν και η Αριστερά της Γαλλίας στον α' γύρο των Προεδρικών εκλογών» αναφέρει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε ανακοίνωση του σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία.

Ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας χαρακτηρίζει ως «μεγάλη επιτυχία το αποτέλεσμα του Μελανσόν και της Γαλλικής Αριστεράς στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στην Γαλλία», επισημαίνοντας πως «αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία διότι καταγράφηκε παρά και ενάντια στο κλίμα δυσφήμισης της Αριστεράς, που είχε προκαλέσει σε όλη την Ευρώπη και ιδιαίτερα στη Γαλλία, ο Αλέξης Τσίπρας και ο νεομνημονιακός μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ με την ταπεινωτική συνθηκολόγηση τους και την προδοσία τους».

«Το μήνυμα των Γαλλικών εκλογών είναι μήνυμα συμπόρευσης και αγώνα για όλες τις δυνάμεις της Αριστεράς στην Ελλάδα. Είναι μήνυμα για ένα μεγάλο πολιτικό, κινηματικό και εκλογικό μέτωπο όλων, χωρίς εξαιρέσεις και μικροηγεμονισμούς, των ριζοσπαστικών, αριστερών, προοδευτικών, πατριωτικών, δημοκρατικών αντιμνημονιακών δυνάμεων στην χώρα μας» τονίζει ο κ. Λαφαζάνης.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top