Γιακουμάτος: «Ζητώ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τους χαμηλοσυνταξιούχους»

«Ποτέ δεν ενημερώθηκα γι’ αυτά τα χρήματα! Έχουν επιστραφεί στον ΕΦΚΑ»

Λίγο πριν αναφερθεί στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος θέλησε να κάνει μια παρένθεση και να μιλήσει για το επίδομα βοήθειας, που έλαβε και ο ίδιος εν αγνοία του, όπως είπε. Μάλιστα ζήτησε συγγνώμη από τους χαμηλοσυνταξιούχους.

«Κύριε Πρόεδρε, θα μου επιτρέψετε να κάνω μια παρένθεση. Καταθέτω στα πρακτικά τα χρήματα που ποτέ δεν εισέπραξα, ποτέ δεν ενημερώθηκα και πιστώθηκαν κακώς πολύ κακώς στον λογαριασμό μου. Ποτέ δεν τα πήρα, αυτά τα χρήματα έχουν επιστραφεί στον ΕΦΚΑ και οφείλω να ζητήσω μια συγγνώμη από τους χαμηλοσυνταξιούχους. Ούτε σκοπό είχαμε, ούτε στόχο. Κακώς με μια προχειρότητα η κυβέρνηση, εξέθεσε όλους τους βουλευτές» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Κύριε Πρόεδρε, δεν υπάρχει βουλευτής που να πήρε τα λεφτά αυτά, αυτά τα λεφτά καίνε!»

Στη συνέχεια εξέφρασε το παράπονό του προς τον Νίκο Βούτση, λέγοντας πως «αν δεν συνέβαινε αυτό με τον Μπαλαούρα, δεν θα το ήξερε κανείς βουλευτής! Θα πείτε “καλά δεν το είδες στον λογαριασμό σου; Όχι!” Γιατί έρχεται αναλυτικός λογαριασμός και για το μόνο που δεν ενημερώθηκαν οι βουλευτές ήταν αυτό».

Μάλιστα, ο βουλευτής της ΝΔ, κάλεσε «κάποιους καλοθελητές δημοσιογράφους να σταματήσουν», γιατί όπως είπε «πιστεύω ότι αυτά τα λεφτά κανείς δεν τα πήρε» και πως «την κοινωνική ευαισθησία που έχουν οι βουλευτές, οι δημοσιογράφοι δεν την φτάνουν ούτε στο χιλιοστό».

«Αφήσατε τους βουλευτές έρμαιο να διασύρονται» κατέληξε.

Δείτε το στιγμιότυπο

ΔΕΙΤΕ επίσης: Και ο Τόσκας εισέπραξε την 13η σύνταξη!

Μπαλαούρας μετά την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ STAR: Έλαβα το έκτακτο βοήθημα αλλά δεν το κράτησα! Το διέθεσα σε δύο Ταμεία

«Πήρα και εγώ την 13η σύνταξη» παραδέχθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μηταφίδης!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top